În contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, organizează sâmbătă, 26 mai, între orele 10.00 și 17.00, Ziua Porţilor Deschise, la sediul unităţii din Bulevardul General Vasile Milea nr. 5-7, sector 6.

Sergent din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul

Sergent din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul

La eveniment au fost invitați reprezentanţi ai unor instituţii bucureștene de învăţământ şi cultură, ai unor muzee, edituri, asociaţii de cercetaşi, asociaţii de reconstituire istorică şi de colecţionari de efecte militare, reprezentanţi ai Poliţiei Locale. În acest an, invitaţi speciali sunt militari ai Batalionului 620 Operaţii Speciale  „Băneasa-Otopeni”.

În cadrul programului, vizitatorii vor putea asculta un concert al Muzicii Militare a brigăzii, vor putea viziona un exerciţiu demonstrativ de tip drill-team, o defilare a uniformelor de epocă și exerciţii ale militarilor din cadrul forţele pentru operaţii speciale şi ai reprezentanților poliţei locale. În plus, vor putea asista la momente de reconstituire istorică din epoci diferite prezentate de asociaţiile de profil și vor putea vizita ateliere şi o expoziţie de tehnică şi echipament și standuri de prezentare a carierei militare. De aemenea, va fi amenajat un photo-corner.

  Biroul de Presă