Dragi prieteni ai muzeului nostru!

De această dată ne adresăm acelora dintre voi, mai mici sau mai mari, care iubesc mașinuțele. Dar, când spunem mașinuțe, nu ne gândim la cele mici, pentru cei mici, ci la cele mari, și pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Și, fiindcă noi suntem Muzeul Militar Național, normal că ne gândim, bineînțeles, la mașinile militare.

Vizitator al Muzeului Militar Național

Vizitator al Muzeului Militar Național

Împreună cu partenerii noștri, cel puțin la fel de pasionați ca și voi, membri ai Secției Autospeciale și Vehicule Militare Istorice din cadrul Retromobil Club România, și gândindu-ne la faptul că pe 1 august tanchiștii împlinesc 103 ani de când primele care de luptă au rulat în rândurile Armatei Române, sâmbătă, pe 30 iulie, între orele 12.00 și 19.00, în curtea noastră, vă vom delecta cu o expoziție de automobile și motociclete militare care au scris pagini în istoria militară contemporană.

Și pentru ca să includem această latură istorică ce ne onorează, în amintirea vechilor unități ale armatei, am intitulat evenimentul Ziua Motomecanizatelor.

Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar National

Ziua Motomecanizatelor la Muzeul Militar National

Sperăm să ne treceți pragul în rânduri cât mai mari și să vă delectați cu exponatele pregătite și lustruite, gata pentru paradă!

Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand I”