Fotbal robotic

Fotbal robotic

Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret (inventeaza.ro) in colaborare cu Electrical Engineering STudents` European assoCiation Bucuresti (eeStec) organizeaza sambata, 15 decembrie 2012, competitia finala din cadrul proiectului “Fotbal Robotic”, care se va derula incepand cu ora 11:30, in Holul AN, Corp Rectorat din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6.

Evenimentul se va desfasura in intervalul 11:30 – 19:00 si va include meciurile de calificare, semifinalele si finala. La terminarea competitiei, primele trei echipe clasate vor fi premiate de catre sponsorii proiectuluiLuxoft Romania (sponsor principal), Bitdefender si Prime Telecom, dar si de catre echipa inventeaza.ro. Pentru programul complet, va rugam sa consultati agenda evenimentului.

Echipele de fotbal robotic vor fi constituite fiecare din cate cinci roboplayeri (un portar si patru jucatori), care vor comunica si coopera pe teren in functie de algoritmii de joc dezvoltati de studentii inscrisi in proiect pornind de la cunostintele si abilitatile tehnice insusite pe parcursul celor cinci saptamani de formare.

Organizarea campionatului de fotbal robotic pentru clasa Mirosot, desfasurat dupa regulamentul Federatiei Internationale de Fotbal Robotic (FIRA) reprezinta un concept educational inedit, adresat studentilor din cadrul universitatilor cu profil tehnic pasionati de electronica, programare si inteligenta artificiala.

In speranta ca ne veti onora cu prezenta dumneavoastra, va rugam sa aveti amabilitatea de a confirma participarea la adresa de e-mail madalina.iorga@inventeaza.ro pana pe data de 14.12.2012.

 

Agenda competitie finala „Fotbal Robotic”

15.12.2012

 

11:30 Deschiderea evenimentului
11:40 – 14:00 Joc de fotbal – meciuri de calificare
14:00 – 15:00 Pauza de masa
15:00 – 17:00 Joc de fotbal – semifinala
17:00 – 18:00 Joc de fotbal – finala
18:00 – 18:30 Pauza
18:30 Decernarea premiilor

Sponsor principal: Luxoft Romania

Sponsori: Bitdefender si Prime Telecom

Partener academic: Universitatea Politehnica din Bucuresti

Parteneri: Robofun.ro, Gemma Total Advertising, Webefektiv Advertising

Parteneri media: Radio Guerrilla, RegieLive, Sapte Seri, PC World, Resboiu, Newsman, Hipo.ro, VideoLink, Hipnotizat de muzica si BizCampus.