Aviaţie

Unul dintre prietenii nostri a testat Gripen D

Vianney, cu cracii pe pereţi într-un F/A-18F Super Hornet

Prietenul nostru Vianney “Riller” Junior a testat un Super Bug în SUA, apoi a dat o tură de probă şi cu un Gripen D. În program are şi testarea unui Rafale.

Ca şi prezentare, putem spune despre Vianney că este: Test Pilot, TV Producer, Defence Analyst and Strategist, Author, Senior Writer for DefesaNet – Strategic Affairs Agency.

Printre avioanele pilotate de prietenul nostru se numără şi MiG-29. Cum de a ajuns un brazilian să zboare pe MiG-29 şi mai ales în ce ţară… ei bine, să lăsăm şi ceva mister pe aici.

Acum, să vizionăm filmul cu Vianney testând un Gripen D:

6 Comments

 • Ce sa mai spun nu pot decat sa oftez ca oferta SAAB nici macar nu este luata in calcul….de catre Institutiile Staului Roman – si o minte ingusta nici nu ia in seama offset-ul si ce ar putea el insemna pentru industria romana….

  Nu pot decat sa oftez odata cu pilotii care si-ar dori pasari noi si nu vechiturile zburate de altii….pacat ca nu putem fi in clubul Europei selecte care are grija de fortele aeriene proprii si care pune mai presus de interesele SUA, Olandei etc interesele propriului stat…..

 • Intodeauna, cu mici exceptii, clasa politica romaneasca, arivista, a pus pe primul plan interesele personale,meschine, in detrimentul celor nationale, lucru care nu este valabil pentru alte tari.

  • Pai…eu, dupa ce am dedus contextul, am evitat sa intreb, iar el a evitat sa spuna.
   Pe principiul “don’t ask, don’t tell”…

 • Cu siguranta este un pilot foarte bun. Mi-ar face placere sa vina pe la noi si sa priveasca ce acrobatii poate face domnul comandor Stancu in MiG-21.

  • Ce acrobatii ar putea face acest domn cu un bimotor vest-european(EF sau Rafale) sau monomotorul Gripen NG.Sa nu mai vorbim de bimotoarele F22 sau Su35, cele mai ,,tari,,avioane in acest moment, inclusiv la performante aerodinamice.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: