Unmanned Solutions Forum

Unmanned Solutions Forum

USF 2014 – primul eveniment din România dedicat soluțiilor fără pilot și aplicațiilor lor practice – pe 16 mai, la Romaero Băneasa !

 

Bassaka Media vă invită să participați la Conferința Unmanned Solutions Forum – primul eveniment din România dedicat soluțiilor fără pilot și aplicațiilor lor practice. Evenimentul se va desfășura pe 16 mai 2014, începând cu ora 10:00, la Sala de Conferințe Romaero Băneasa. USF 2014 are loc în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace.
Obiectivul conferinței este de a oferi o oportunitate pentru profesioniștii din industrie – producători, furnizori de servicii în domeniu, cumpărători și reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile – de a interacționa și de a prezenta cele mai recente soluții, inițiative și a celor mai noi reglementări  din Romania în domeniul sistemelor fără pilot .

Participanții vor putea intra în legatură cu entități guvernamentale și civile, organizații interesate în soluții de supraveghere, pentru situații de urgență, securitate, pentru inspectarea infrastructurii, pentru turism sau evenimente și își vor putea promova compania, produsele și serviciile.
Accesul la eveniment  se va face pe bază de bilet de intrare sau invitație, cu înregistrare prealabilă.

 

Pentru detalii, vizitați site-ul evenimentului: www.unmannedforum.eu.

 

Organizator: Bassaka Media

Partener: BSDA – Black Sea Defence & Aerospace

Parteneri media online: jurnaldebucuresti.com, autenticpromotion.ro, agendaexpo.ro, spatiievenimente.ro