Aviaţie

Un MiG-21… pardon, un pilot sirian a fugit in Iordania. Cu MiG cu tot!

MiG-21 sirian

Un pilot aparţinând Forţelor Aeriene Siriene a fugit cu avionul MiG-21 din dotare taman în Iordania, aterizând cu solicitarea de azil politic în dinţi.

Avionul a fost escorta de către avioane de luptă ale Forţelor Aeriene Regale Iordaniene imediat ce a intrat în spaţiul aerian iordanian.

Agenţia de presă siriană SANA a anunţat că a fost pierdut contactul radio cu un avion monoloc.

Sursa: RIA Novosti

15 Comments

 • Uite asa daca ii platim o tzara pe arabetzi refacem flota de MIG 21 a RoAF si gata…..nu mai lum nimic si mai tragem o clapa acum nimeni nu poate sa spuna daca noua sau lor… 😉

 • Inca un fraier care crede in visul american.
  Daca tot dorea sa fuga, putea sa o faca diresct fara a profita de ce nu e a lui, avionul si combustibilul nu le are de la maicasa.
  Pe astia ii consider niste linge blide si fara perspective.
  Ii doare undeva pe sirieni de Mig-21, sunt pe toate drumurile, inclusiv la licitatii pe net, dar sa fii asa inapoiat sa fugi cu el … asta chiar denota primitivism sa crezi ca peste gard iarba e mai verde.
  Astfel de persoane sunt lase si nu isi merita calitatea de om, dezertori.

  • nu stiu daca sa-ti spun sa-l trimiti in fata plutonului de executie….pari asa de suparat ,de zici ca ti-a furat radioul din masina..

 • Sunt de acord cu Kala, putea sa lase taraboanza la baza si s-o intinda cu mopedu’ prin desert. Nu-i frumos sa ciordesti sudoarea lu’ poporu’ sirian. Sa plece pe picioarele, sau ma rog, pe pedalele lui.

  • Pai pe jos, sau cu camilele, sunt sigur ca guvernul Sirian ii oferea o ciurda de camile ca sa treaca granita.
   Fraier … nu prea stie economie pilotul, o ciurda de camile valora vreo 20 de femei, plus haleala pana la adanci batraneti.
   Ma … da prosti sunt unii :))

   • Nu e, bre, acu’ tot cocalaru’ are camile, dupa cum zicea Giani din Las Fierbinti, acuma baietzii jmekeri are moped. Se termina benzina, nu stai ca fraieru’ langa ea, dai la pedale si ajungi fromoz la destinatie. 😀

 • Hai bre astea sunt dezertari..a decolat a bagat viteza si in cateva minute a ajuns in Iordania.

  Romanii oameni seriosi,cum a fost cazul elevului de la Boboc care in 1987 a fugit cu un L-29 sau 39 la turci,zbor la joasa altitudine,prin defilee,ia violat pe bulgari si in final a ajuns la turci unde a aterizat pe un camp.

  Tehnicienii aia doi care au fugit cu un BN-2,erau sa se izbeasca de un hangar,ia interceptat aviatia militara,zbor peste unguri si in final au aterizat in Austria,asta in conditiile in care nu stiau sa piloteze sau cel putin nu erau piloti.

  Si parca a mai fost un avion de linie parca deturnat si care a aterizat la Viena,sper sa nu il confund cu BN-2,care tot asa a fost interceptat de aviatia de vanatoare etc.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: