Convoi cu arme prin Constanta

Iaca, mulţumită lui Elle pentru link, vă pot prezenta ce tocmai am văzut la televizor:

“A fost mobilizare generala la Constanta. In miez de noapte orasul a fost tranzitat de un convoi militar care ducea spre port tancuri si drone cu lansatoare de rachete.

Transportul special a fost pazit de zeci de politisti si jandarmi inarmati, care i-au cam speriat pe trecatori.

Echipamentele de razboi au intrat in tara noastra pe la Vama Bors si vor fi imbarcate pe o nava catre o destinatie strict secreta.

Convoiul care a transportat zece tancuri si cinci drone Harpy cu lansatoare de rachete a avut nevoie de doua zile ca sa ne traverseze tara, de la frontiera vestica pana la malul marii. Masinariile de razboi nu au fost scapate din ochi nici o secunda de militari.

De pe autostrada, convoiul format din noua trailere si cinci masini de interventie a intrat prin oras cu destinatia portul Constanta. Pe drum, TIR-urile au oprit la o benzinarie unde au alimentat. Trecatorii au avut timp sa admire tancurile si sa lanseze ipoteze.

Atat originea, cat si destinatia finala a transportului militar raman insa strict secrete. Stim doar ca a intrat in tara pe la Vama Bors.

Convoiul a intrat in dana 44 a portului Constanta, unde tancurile si dronele vor fi incarcate pe o nava ce le va transporta, probabil, spre o zona de razboi.”

Sursa: Stiri Yahoo

Eh, ar merge de-un pariu imaginar şi cine ghiceşte destinaţia convoiului să ia marele premiu la fel de imaginar. 🙂

– Resboiu –

Navighează în portal:

Resboiu Master; Armata Română; Forţe SpecialeSpace; Revista Resboiu; Forumul Resboiu;