Geopolitica Marină

Un batalion ucrainean a fost nimicit cu rachete Kalibr lansate de o fregată rusească

Echipajul unei fregate rusești din Marea Neagră a lansat o salvă de patru rachete de croazieră tip Kalibr care au lovit ținte de pe teritoriul Ucrainei.

Informația a fost furnizată de către ministerul rus al Apărării.

Kalibr - From Russia With Love

Kalibr – From Russia With Love

Purtătorul de cuvânt al ministerului Apărării, generalul-maior Igor Konashenkov, a informat că rachetele de croazieră Kalibr lansate de la bordul unei fregate din Marea Neagră au nimicit un batalion ucrainean și tehnica de luptă aferentă.

Batalionul ucrainean a fost surprins în stația de cale ferată Meliorativonye de pe teritoriul Ucrainei.

Zice Iamandi

Ușurel cu acuzațiile la adresa mea. După ce am fost acuzat că postez numai din surse ucrainene, am ajuns să fiu acuzat că sunt pro-rusia la al doilea material din surse rusești.

Facebookul nu vă face mai dăștepți și nici mai importanți. Toți suntem furnicuțe.

Iulian Iamandi

5 Comments

  • Mihaeanu e ala tralala care vede numai prorusi. Locul 2 eroul. Doi tristi jalnici. Nu te consuma cu prostii

  • lasand activismul de partid al unor bizari si replicile de slava ucraina sa orice indoieli sau eforturi individuale de a ne informa (fie si de la presupusul personaj), inainte de inceperea razbelului se puneau niscaiva intrebari interesante prin blogosfera: ce capacitati ISR / sateliti functionali mai au rusii.
    Rachetele alea e posibil sa fi lovit tinte relativ mobile, cu amplasament constant doar pentru cateva zile. Deci ce active au rusii in orbita de vreme ce isi permit sa angajeze restul de precis tintele?
    Sa fie chinezii cei care-i ajuta? desi unii comentatori de pe net spuneau ca urmasii lui Mao si-ar fi concentrat satelitii pe alte zone mult mai importante.

    • Au 4 si probabil cumpara imagini si de la cei comerciali/meteo si posibil de la chinezi. De comunicatii au 12. La drone insa stau bine, cu alea dirijeaza tirul artileriei. Si au si cercetare radioelectronica buna. Intercepteaza locatia chiar daca ucrainenii transmit codat. La alea cu salt de frecventa e mai greu. Intercepteaza si telefoanele mobile.

  • Sincer, la ce declarații de times new roman dau, chiar nu pot sa am încredere în ce zic ăștia.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: