Sea Force 11 m Willard Marine RIB

Sea Force 11 m Willard Marine RIB

US Navy Foreign Military Sales a acordat firmei Willard Marine un contract pentru furnizarea catre Ucraina a patru ambarcatiuni de patrulare.

In cadrul contractului, care include si o optiunea pentru o a cincia ambarcatiune, Willard Marine va construi si livra doua ambarcatiuni de patrulare tip Sea Force 11 metri si doua Sea Force 7 metri, ambele tipuri cu corpul din aluminiu si cabina deschisa.

Optiunea face referinta la posibila livrare, la cerere, a inca unei ambarcatiuni Sea Force 7 metri.

Presedintele Willard Marine, Ulrich Gottschling, a declarat:

“This is our third FMS order for the Ukrainian Navy, and we have developed an excellent working relationship with them over the last few years.”

Sea Force 7 m Willard Marine RIB

Sea Force 7 m Willard Marine RIB

Marina Ucrainei va utiliza ambarcatiunile de patrulare cu corp din aluminiu pentru misiuni de vizitare, abordaj, precum si operatiuni de cautare si retinere.

Willard Marine va furniza un pachet complex de suport care va contine instruirea echipajelor pentru operarea, mentenanta si repararea ambarcatiunilor.

Propulsate de motoare Cummings QSB 5.9 de 390 Cp si sisteme Water Jet Hamilton HJ292, ambarcatiunile Sea Force 11 metri opereaza de pe majoritatea navelor amfibii ale US Navy.

Capabile de a transporta un total de 28 oameni, ambarcatiunile dispun de pachete “force protection” si amplasamente pentru armament, precum si de sisteme FLOCS (Engine and Gear Fast Lube Change System).

Sea Force 7 metri sunt construite dupa specificatiile US Navy si au fost proiectate pentru lansarea conventionala de pe nave. Si acestea sunt echipate cu motoare Cummings QSB 5.9 230 Cp.

Surse:

Seabreeze

Willard Marine

Multumiri pentru ajutor, /o

 

– Iulian Iamandi –