Ştiu de ce vă place să ne citiţi: pentru că nu ne aruncăm precum raţa la much, ca alţii!

Dacă un necalificat (ghost writer este pentru un alt nivel, nu pentru d-ăştia) de la Hot News dă un google translate peste o ştire şi după aia nu e în stare să o pieptene, iar deasupra lui nimeni nu mai cerne cu sita calităţii, toate indigourile din presă şi onlai’ se reped precum raţa la much cu lacrimi de bucurie în ochi că au şi astăzi cu ce să-şi senzaţioneze copy-paste-urile şi începe tălăngăneala… să se citească în toată ţara.

Cum încă este dimineaţă, propovăduiesc că sunt şanse mari ca şi pe la televizor să vedeţi nişte râticuri întinse pofticios pentru a prelua prostia Made in Hotnews.

 

Premiul Lady Gaga pe luna Mai

Jeap! Primo:

Un grup de 14 ţări NATO, între care şi România, a cumpărat cinci drone fără muniţie

‘zdamă-sii de limbă română făcută cu ăla de vindea gumă Turbo prin curtea şcolii!

Premiul Lady Gaga pe luna Mai, bis

Jeap! Secundo:

Ce-a făcut mânca-v-ar tuşa? A cumpărat cinci drone fără muniţie?

Păi noi ce ar trebui să întelegem retărzeii noştri dragi? Că s-au luat cinci UCAV-uri fără muniţie, nu?

Noroc că am memoria bună şi că urmăresc de ceva vreme subiectul ăsta şi ştiu în mare parte despre ce este vorba. Vor fi UAV-uri Global Hawk (care nu dispun de armament, da?), iar singura problemă care o am este că nu ştiu încă dacă vor fi Block 40 sau Block 30, dar sunt aproape sigur că vor fi “40”, din cauză că “30”-urile aveau gâlci, dar şi a şanselor de aproape sută la sută de a se achiziţiona paseri noi-nouţe.