Lancer C 8607 cu Pithon acrosat

Lancer C 8607 cu Pithon acrosat

Prietenii nostri de la “Baraganu” au avut doua zile pline si mai ales explozive! Lancierii de Borcelona au dat jos TPDM-uri cu rachetele aer-aer Python III la Capu Midia si au zdruncinat cu bombe poligonul Babadag.

Conform informatiilor publicate de catre PR-stii din cadrul SMFA, scopul principal al exercitiului a constat in antrenarea si perfectionarea pilotilor care executa serviciul de lupta politie aeriana, precum si evaluarea starii tehnice a armamentului cu care sunt inzestrate aeronavele de lupta MiG-21 LanceR.

Dragele noastre LanceR-e pot indeplini misiuni de sprijin aerian pentru trupele terestre aflate in contact cu inamicul, de interceptare a avioanelor inamice, de cercetare aeriana, acoperirea aeriana a trupelor si obiectivelor proprii, precum si atac de precizie al unor tinte terestre si aeriene inamice.

Desigur, ca si parte a unei triade unde maiestria pilotilor si mainile de aur ale tehnicilor completeaza functionalitatea.

Haideti sa admiram impreuna cateva imagini:

General de Flotila Aeriana Catalin "Bahus" Bahneanu

General de Flotila Aeriana Catalin “Bahus” Bahneanu

Comandor Gheorghe "Gica" Stancu

Comandor Gheorghe “Gica” Stancu

Capitan Comandor Adrian "Buru" Burnichi

Capitan Comandor Viorel “Buru” Burnichi

Cativa dintre oamenii de dincolo de MiG

Cativa dintre oamenii din spatele MiG-urilor

Imaginile au fost culese de pe pagina de Facebook a Fortelor Aeriene Romane.

A!

Sa nu uitam:

Adelin Petrisor a pus pe blogul lui un teaser scurt cu ce s-a intamplat pe acolo, plus foto cu o dubla incarcata cu TPDM-uri (cam rar asa ceva). Dati un ochi, nu va sfiiti!

Rafael Python III

Rafael Python III

 

– Marius Constantin –