Promo

Top 3 filme de razboi, topic nou pe forumul nostru de discutii

Eroii

Eroii

La cererea telespectatorilor, am deschis pe forumul Resboiu un topic în care fiecare membru îşi poate exprima topul celor mai bune trei filme de război, conform unsului pe propiul suflet.

Nu vă înghesuiţi cu comentarii sub acest promo… topicul este creat pe forumul dedicat discuţiilor, nu pe acest domeniu master pe unde publicăm articolele.

Aşa că, accesaţi forumul cu un click aici. Evident, cei ce n-au încă, vor trebui să îşi creeze un cont de utilizator. Nu durează mult şi mai ales nu doare. Prea rău.. 🙂

P.S. – Acolo există deja 231 topicuri organizate în zece categorii de interes/perioade de timp, împărţite la rândul lor în 36 subcategorii, care totalizează 3370 postări/replici.

Iar marele avantaj este că fiecare utilizator este liber să deschidă topicuri de dezbateri pe temele care le doreşte.

5 Comments

 • cu riscul sa se supere el comandante Iulian pe mine si sa zica un drop and give me twenty, va recomand un film: Dear John.
  e cu un baiat din USSF.
  al dracu de bine facut filmu.
  uitati-va la el.
  dupa ce se termina, in timp ce va stergeti discret o lacrima in coltul ochiului (cauzata de faptul ca prinsi de actiune, ati uitat probabil geamul deschis, sa fim intelesi) dati-va doo palme sa va treziti.
  bagati-va mintile in cap :D.

  ps: nevertheless, still my favourite movie

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: