Diverse

Super-soldatul nord coreean dezvaluit la inmormantarea lui Kim Jon-Norris

 

Supersoldatul coreean

A fost un an greu pentru axa raului sau ma rog, dusmanii democratiei (sic!). Rand pe rand s-au perindat direct catre furca lui satan Osama bin Laden, cautat terorist, vanat si impuscat de americanii din Team SEAL Six, apoi colonelul Ghaddafi, prietenul lui Iulian, si acum cel mai mare dintre Ceac Norisii planetei, Kim Jong care nu mai e Well ci e direct Ill (glume americane pe seama numelui omului).

In fine, au curs multe lacrimi de coreeni comunisti si pasari simpatizante pentru a mai insista asupra trecerii in nefiinta a marelui comandant surmenat de grija pentru popurul sau, asa ca nu insistam prea tare. Parada organizata in stil specific pentru conducerea marelui conducator catre cazanul ce asteapta dincolo de Styx a prilejuit descoperirea uneia dintre teribilele arme nord-coreene cu care astia traseaza axe ale raului. Pe langa tancuri, avioane, nave si atomice, comunistii au si super-soldati inaltim de 3 metri, asa cum se poate vedea din imaginea “surprinsa”.

Acum, exista mai multe variante ale adevarului. Evident, exista varianta comunista care arata ca propaganda americana privind infometarea coreenilor este un bluf ordinar. Cine dracu ar putea creste atat fara papa, fie el si super-soldat devotat lui Kim? Apoi, varianta mai neaosa ar fi ca Yeti s-a mutat, s-a ras, frezat si imbracat in coreean pentru ca altfel ar fi fost mancat de viu. Exista si o a treia varianta: mama lui de photoshop!

Micki Mouse Chavez si Fidel Energo-Castro par sa fi ramas ultimele sperante. Pe Ahmadin nu-l pun la socoteala, nu e la fel de carismatic si nici n-are vederi comuniste. Prin Africa aia neagra cine stie cate capatenii de trib nu si-au dorit sa fie Kim. Dar, asa cum spunea Duncan McCloud din Clanul McCloud (care-l mai tineti minte pe Nemuritorul), there can be only   Kim Jong Un.

10 Comments

  • Corect.
   Cer mi se pare ciudat este ca acest domn nu are semne cerete de acromegalie asa cum au majoritatea uriasilor lumii.
   Interesant din toate punctele de vedere acest Ri.

 • Tentativa articolului de a ironiza o tara si un popor … mi se parea putin deplasata.
  Nici unul dintre noi nu avem informatii prea numeroase din zona.
  Faptul ca exsita la vedere un popor pe care nu-l intelegem (sint cu duiumul, dar in spiritul specific al culturii occidentale, le ignoram) nu inseamna ca el este in vreun fel inferior standrdelor occidentale. Numai diferit.

  • Pai daca nu-i izbea comunismul pe nord-coreeni, acuma Coreea era o tara prospera, iar dupa reunificarea Coreei, noua republica va fi un rival de temut in coasta Chinei, tocmai pentru ca reprezinta un sistem diferit .
   Nu stiu de ce, dar mie mi se pare ca SUA nu au niciun interes sa se reuneasca actuala Coreea de Sud cu Coreea de Nord !

 • Si a 4-a varianta ar fi hipersecretia hipofizei. [dereglare hormonala destul de cunoscuta prin cabinetele de endocrinologie].
  Nu intentionez sa jignesc pe nimeni, dar nu vad sensul acestui articol.

  • Salutare vladeck,
   Nu jignesti pe nimeni, nu e nicio problema daca tu nu vezi rostul acestui articol. Nu suntem singurii care am abordat subiectul, el a fost destul de abordat de media nationala si internationala si in general opinia a tins catre o prelucrare in photoshop, tinand cont de tendinta grandomana a coreenilor din nord sau mai precis a conducatorilor de-acolo.

  • Acromegalie, cum am spus. Numia ca, daca va uitati pe adresa data ceva mai sus, o sa vedeti ca lisesc trasaturile tipice, in afara de inaltime.
   Istoria a retinut mai multi acromegali si giganti. Unul dintre ei este baschetbalistul roman care a facut cariera in SUA, un altul este unul dintre regii spanioli portretizati de el Greco daca nu ma insel.
   Hipersecretia hipofizara este data, cel mai adesea de adenom hipofizar cre, de cele mai multe ori, nu se opreste din crescut si necesita extirpare su sterilizare chimica. (teoretic, nu stiu daca sint disponibile asemenea molecule).

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: