Supersoldatul coreean

A fost un an greu pentru axa raului sau ma rog, dusmanii democratiei (sic!). Rand pe rand s-au perindat direct catre furca lui satan Osama bin Laden, cautat terorist, vanat si impuscat de americanii din Team SEAL Six, apoi colonelul Ghaddafi, prietenul lui Iulian, si acum cel mai mare dintre Ceac Norisii planetei, Kim Jong care nu mai e Well ci e direct Ill (glume americane pe seama numelui omului).

In fine, au curs multe lacrimi de coreeni comunisti si pasari simpatizante pentru a mai insista asupra trecerii in nefiinta a marelui comandant surmenat de grija pentru popurul sau, asa ca nu insistam prea tare. Parada organizata in stil specific pentru conducerea marelui conducator catre cazanul ce asteapta dincolo de Styx a prilejuit descoperirea uneia dintre teribilele arme nord-coreene cu care astia traseaza axe ale raului. Pe langa tancuri, avioane, nave si atomice, comunistii au si super-soldati inaltim de 3 metri, asa cum se poate vedea din imaginea “surprinsa”.

Acum, exista mai multe variante ale adevarului. Evident, exista varianta comunista care arata ca propaganda americana privind infometarea coreenilor este un bluf ordinar. Cine dracu ar putea creste atat fara papa, fie el si super-soldat devotat lui Kim? Apoi, varianta mai neaosa ar fi ca Yeti s-a mutat, s-a ras, frezat si imbracat in coreean pentru ca altfel ar fi fost mancat de viu. Exista si o a treia varianta: mama lui de photoshop!

Micki Mouse Chavez si Fidel Energo-Castro par sa fi ramas ultimele sperante. Pe Ahmadin nu-l pun la socoteala, nu e la fel de carismatic si nici n-are vederi comuniste. Prin Africa aia neagra cine stie cate capatenii de trib nu si-au dorit sa fie Kim. Dar, asa cum spunea Duncan McCloud din Clanul McCloud (care-l mai tineti minte pe Nemuritorul), there can be only   Kim Jong Un.