HMMWV TOW Platinum Lynx 15-02

HMMWV TOW

Într-o zi frumoasă, cu multe explozii, foc şi fum, războiul hibrid din Ucraina va lăsa locul unui conflict mai straşnic.

Însă cum un război pe faţă NATO vs. Rusia încă n-are să iasă, cel mai probabil vom putea da like liniştiţi unei înfruntări cu perdea, tip proxy.

Nu pot pune încă degetul pe o filă din calendar, dar semne bune anul are: în dulcele stil clasic, războiul telecomandaţilor îşi desfăşoară deja primele mutări prin pregătirea luptătorilor ucrainieni de către consilieri NATO, nu numai a insurgenţilor pro-ruşi de către multiplicatorii de forţe care pe sub hainele de airsoft poartă celebrul tricou cu dungi orizontale.

De amu’, se va încerca înclinarea puternică a balanţei pentru fiecare din părţi – mişcare ambalată sub forma nevoii de echilibrare a… Dar staniolul deja ne-a fost îndesat între dinţi de către psyopşii fiecărui jucător major.

HMMWV TOW

HMMWV TOW

Dincolo de filozofeniile dimineţii, povestea proaspătă vine de la americani.

Mai multe publicaţii anunţă că Statele Unite ale Americii ar putea lua în considerare furnizarea de echipament letal Ucrainei.

Cu mai multă sau mai puţină vigoare, vestea a început să se răspândească la modul alarmist.

Nu văd unde ar fi supriza. Trebuie să se întâmple asta. Mai greu e de ne-anticipat.

Încălcarea înţelegerii de la Geneva, realizată în primăvara anului trecut, ar deschide însă Rusiei calea spre o implicare mult mai de temut.

Pass the popcorn, urmează un proxy war de toată frumuseţea.

 

– Iulian Iamandi –