30 Comments

 • griffon…esti admin?..
  superbe poze…acea culoare se potriveste de minune(parca as fi gay cu vorbele astea)
  oricum…bun fighter-bomber….
  sa le dea Dumnezeu sanatate si parte de cat mai multe mission accomplished…

 • scz de offtopicurile pe care le deschid(daca nu sunteti de acord cu aceste intrebari renunt la ele-no offense)..am o curiozitate…am citit pe net (sursa un comentariu in engleza pe YouTube) ca tancurile rusesti T-72 au un blindaj de ~500mm….variantele de export de exemplu pt Iraq au fost cu un blindaj de ~200-300 mm…este adevarat ca rusii “iau tehnologie” pt a nu fi folosita la capacitatea maxima platforma militara?(aici vb de tancuri..APC…avioane…etc)

  • Nu este nici o problema, deschide orice discutie doresti. In viitorul apropiat (nu dau termene, ca suntem si noi oameni si timpul liber…) vom deschide inca un modul al portalului. Forumul. Acolo vor fi categorii de discutii si va fi… altfel.

   Marele Plan cuprinde mult si multe. Inca intarziem aparitia primului numar al revistei, dar am rezolvat-o cu mailurile oficiale si instalarea bazei de date pentru forum.

   Asa, in avanpremiera, anuntam ca vom avea subdomenii si ca vor scrie autori noi. De exemplu, portalul va cuprinde o ramura de “sport militar”. Evident, fara fotbal, pentru ca Steaua… nu mai e.

   🙂 Asta a fost doar asa, o felie de desecretizare a Marelui Plan.

   Am zis cumva ca revista va fi tradusa in engleza si spaniola? Ooops, mi-a mai scapat ceva.. 🙂 (Da, era cazul sa fim accesati mai comod de afara. In vechiul format, ca si blog de amatori, eram foarte cititi cu Google Translate. Urmeaza ca cititorii straini sa se simta mai confortabil avand la dispozitie macar… revista tradusa).

  • t 72 in varianta initiala fara armura reactiva are undeva pe la 280 -300 in arcul frontal,in aspectul asta e chiar sub t 55,cu armura reactiva are echivalent 500 ptr anumite tipuri de proiectile ,ptr ca blindajele se comporta diferit la impact in functie de tipul proiectilului

 • Am o alta intrebare…:)..migul romanesc daca a fost prevazut cu BVR dc nu poate transporta r27?
  Si acum o alta intrebare..probabil multi au auzit de legenda laserului romanesc din 68…ce parere aveti?

 • Bai cata barna are su-34 asta in coada. As baga si eu o intrebare din asta fantezista dar nu chiar offtopic. Oare ce o fi acolo frate? Un radar cum zic multi, vreo jucarie de bruiat rachete si radare… sau poate laserul ala din ’68 :)))
  Felicitari resboiule pentru extindere si toate vestile bune

 • […] Resboienii cei noi au bagat recent o informatie despre 4 SU-34 ajunse la o baza ruseasca de prin Siberia. Cele patru fac parte dintr-o serie de 6 care trebuie sa junga pina la sfirsitul anului iar cele 6 sint inceputul unei serii mai mari, inca 12 in anul care urmeaa. Iata si obiectul discutiei: […]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: