Mai sus, mai invizibil, mai scump...

Mai sus, mai invizibil, mai scump…

Stimati telespectatori, surpriza emisiunii vine de la rusi: la MAKS vor evolua trei PAK-FA/T-50 in formatie si vor executa manevre acrobatice.

Care este, stati cu ochii pe posturile de radio care vor transmite in direct intre 27 August si 1 Septembrie, anul foarte curent.

Momentan, alte detalii nu eggzista.

Sergei Bogdan, binecunoscutul pilot de teste, a declarat pentru RIA Novosti ca in cadrul spectacolului aerian vor fi demonstrate caracteristicile de zbor ale avionului la unghiuri mari de atac, “as well as the group passes a T-50”.

In prezent, pilotii exerseaza figuri de superagilitate si tot Bogdan a zis ca a fost necesar un an pentru ca pilotii sa pregateasca programul de zbor – “First we check the figures at high altitudes and gradually, day bay day, come down.”

La aceasta ora si fix in aceasta dimineata, fabrica de la Komsomolsk-pe-Amur are patru prototipuri T-50 care sunt testate pe Jukovsky. Acestora li se va alatura in curand si cel de-al cincilea avion.

In total, MoD-ul Rusiei a comandat 60 de avioane T-50 iar Fortele Aeriene au comunicat ca ar avea nevoie de 150 – 200 avioane de acest tip.

Sursa: Lenta

– Iulian Iamandi –