Aviaţie

Simplifcarea unui versus: F/A-18 Super Hornet vs F-35 Lightning II

F/A-18C and F-35A

F/A-18C and F-35A

Iaca un clip, in care doi baietei compara cu ce s-au ales cheltuind banii de la bunici pe F-35 si F/A-18 SuperHornet. Un alt mod de “versus”, unul vesel, pus la cale de o mica firma canadiana care tinteste sa devina subcontractant pentru Boeing.

“One shows off a model of a new F-35 fighter, while the other reports that he was able to buy <<three F/A-18 Super Hornet aircraft, plus 10 years worth of logistics support>>, for the same amount.”

Tyler Brand, vicepresedinte al RaceRocks 3D, firma care a initiat materialul video, a declarat:

“There’s a huge debate about this here in Canada. Every living, breathing 6-year old is debating the merits of the F-35 versus the F/A-18.”

Haideti sa haidem, cu ochii la filmulete:

Simplu. Iar noi… ne-am incrancenat in dezbateri cu caracteristici tehnice, mentenanta, offset, etc. 🙂

 

– Iulian Iamandi –

7 Comments

 • Niste prostalai. Ei nu stiu ca F35 sta in aer si face hover chiar si dupa ce trece un bloc de beton prin lift fan si il face praf :))))

  • pai eu ce tot explic, aceste avioane sunt create si testate pentru hollywood, numai Pak-Fa ramane singurul avion veritabil.

 • trist dar adevarat…va dati seama cate MiG 29 se puteau cumpara cu banii de 12 F 16? se mai popula o baza aeriana :))

  • pe pilotii romani nu-i intreaba nimeni? cred ca la scoala de pilotaj cand zbor cu f-16 se gandesc ca se afla in Mig, si ii cred pe buna dreptate ca mai rau de atat nu li se putea intampla, cu siguranta vor regreta curand daca migurile 21 vor fi scoase.

  • poate ca Mig 29 nu era mia ieftin, din cate vad pe net e vreo 35 de milioane de dolari bucata versus 20 de milioane F16 dar nu strica sa revitalizeze pe cele de la Kogalniceanu care putrezesc de 13 ani pe aerodrom in vant si ploi. Sau macar sa fi luat Gripen noi cu banii aia. da na, asa se vrea.

   off topic, am fost azi la vama (care tine de Posta Romana) sa iau un pachet. surpriza, era coada de 20 de persoane. de ce era coada? meseriasii care ne conduc au data afara jumate angajatii iar celor care au ramas le-a scazut norma de lucru 😉
   asa ca sa zica lumea ce de-ampulea e Posta Romana. cand o sa mai acumuleze niste pierderi mai mult sau mai putin fictive o vand pe nimic la un “investitor strategic” dupa care cresc preturile de 5 ori si devine brusc profitabila cu exact acelasi nivel de servicii.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: