Armata Romana Fortele Terestre

Seful SMFT a fost desemnat sa coordoneze Armata in misiunile de salvare si ajutorare

Generalul maior Nicolae Ciuca preia Drapelul de lupta si comanda Fortelor Terestre

Generalul maior Nicolae Ciuca preia Drapelul de lupta si comanda Fortelor Terestre

Armata… o stiti, cenusareasa de serviciu, scoate din nou castanele. De data asta, din zapada.

Epurata recent, intra in frontul de acasa si face treaba altora. Asa-i la noi.

Din aceasta dimineata, misiunile de ajutorare si salvare a persoanelor aflate in dificultate aflate in zonele afectate de ninsori abundente si viscol vor continua sub coordonarea directa a Sefului Statului Major al Fortelor Terestre, general maior Nicolae Ciuca, desemnat de catre ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Poate mai umblam pe la buget, daca tot dam zapezii orele de zbor, combustibilii, uzam tehnica, etc.

– Iulian Iamandi –

6 Comments

  • Oricum, cred ca armata e mult mai pregatita sa rezolve chestiile astea asa cum trebuie. Asa sper. Si nu m-ar deranja suplimentari bugetare pt. M. Ap. N. – cu conditia sa se vada pe teren, nu ca in sanatatea publica, unde nu prea se vede mare lucru.

      • Cred ca ar trebuii oricarui astfel de batalion asa ceva . Sunt printre ultimii lasati la dotare . Ies doar cu camioanele si lopeti ca nu au altceva mai bun cu ce sa iasa , buldozere si alte alea is de ppe vremea plumbuitului .

  • Va ganditi ca acele camioane DAC 665 vazute zilele pe toate posturile de TV au cel mai putin 16 ani vechime, multe trecand de 25 de ani! Cand se duc astea cu ce mai iesim? Ca altele nu mai da onoratul guvern! Iar de multumiri suntem satui!

  • si jandarmaria ce pazeste? ca doar e treaba ei sa “pazeasca” interiorul tarii? armata ar trebui sa faca altceva, nu sa se plimbe dupa toti cei care nu-si fac treaba.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: