11 Comments

  • Ungaria nu poate sa vanda avioane Croatiei – pentru ca le are in leasing, nu sunt ale ei.

   E o propunere insa ca Ungaria sa ii patruleze si pe croati o vreme, daca croatii raman fara aviatie, si sa stationeze cateva avioane acolo.

  • Pai cum naiba sa opteze pentru F 16 ca se ” infuriaza” nea Jarkozi si jeap ii mai democratizeaza odata, Libia va cumpara Mirage 2000 second hand de la Franta sau UAE sau in cazul in care Franta nu gaseste cumparator de Rafale va fi Libia primul client….alta scapare nu au cat timp au fost eliberati de Franta si Marea Britanie

  • Pai faza este ca F 16 nu este mai bun ca si Mirage 2000 si nici mai ieftin nu va fi, F 16 noi sunt ca pret peste Gripen cu mult la performante asemantoare, Libia are traditie de operare a avioanelor franceze, F 16 nu are niciun avntaj in afara de faptul ca este vandut de USA. Deci NU hotarat nu cred!

 • Libia deja a semnat pentru avioane frantuzesti – inca de pe vremea lui Gaddafi.

  greu de crezut ca rebelii vor anula contractul, semnat tocmai cu eliberatorii francezi … – de fapt se pare ca unele din garantiile date de rebeli sunt ca vor respecta intocmai toate intelegerile semnate de Gaddafi cu tarile respective – altfel e greu sa ne imaginam ca francezii ar fi sarit sa-i elibereze ca apoi sa piarda banii.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: