Aviaţie

RUsskzie Vityazi revin cu ocazia Bahrain Air Show

Russkiye Vityazi

Russkiye Vityazi, echipa de demonstraţii aeriene a Rusiei ce zboară pe Suhoi Su-27 Flanker, vor reveni cu un program nou în 2012, la Bahrain International Air Show (BIAS), anunţă colonelul Vladimir Drik – purtătorul de cuvând al Ministerului Apărării.

Drik a declarat că noul program, ce va dura o jumătate de oră, va fi efectuat în fiecare zi a BIAS ce se va desfăşura între 19 şi 21 Ianuarie.

Piloţii din Russkiye Vityazi zboară pe foarte manevrabilele avioane multirol Suhoi Su-27-P Flanker-B şi Su-27-UB Flanker-C, solo sau în formaţie.

Russkiye Vityazi, sau Russian Knights, au fost înfiinţaţi pe 5 Aprilie 1991 şi este bazat la Regimentul Aerian 237 Gardă Proskurov, cuprinzând cei mai buni piloţi de la baza aeriană Kubinka, de lângă Moscova.

Sursa: RIA Novosti

15 Comments

 • dar acesti piloti pot fi folositi si intr-un conflict armat?…adik sunt spuma aviatiei rusesti sau sunt doar one-man-show?

 • normal ca pot fi folositi si intr-un conflict. sunt piloti militari pana la urma, si sunt selectati sa faca parte din echipa de demonstratii dupa un anumite numar de ore de zbor si daca au ceva aptitudini speciale…

  • Se pare ca Rusii au c-am inceput sa le sufle contractele c-am tuturor … americanii si-au c-am bagat coada intre picioare.

     • Cauta info despre vanzarile mondiale pe armament si o sa vezi ca SUA vinde armament de 17,5 mlrd dolari in timp ce Rusia de 8,5 mlrd. Pana sa ii scoata rusii pe americani de pe piata o sa mai treaca mult timp.

      • Sunt scosi deja de pe piata americanii.
       Eu am un principiu … cine e mai castigat? cel care are un salariu de 10000 lei dar cheltuie 12000 lei sau cel care castiga 10000 si reuseste sa puna deoparte 2000 lei?

       • Da? Unde in Venezuela si India?
        O da ei sunt un model de eficienta economica cred ca de asta li s-a si prabusit economia in rezbelul rece iar acum abia traiesc din export de materii prime.Ei cumpara avioane vorba aia mai ieftine si mai bune ca americanii cam 6 pe an dar ii scot pe altii de pe piete. Lucrurile stau cam asa cat timp unii nu-si permit sa cumpere echipament sofisticat apeleaza la rusi si chinezi cum capata bani isi schimba optiunile (vezi India) si crede-ma americanii is mai castigati decat russkiila un vloum dublu de vanzari.

        • America ce mai exporta??? ma uimesti!
         Cand ei pierd Mii de miliarde in razboaie si sunt datori vanduti si castiga chipurile prin exporturi numai 5% din toata suma pierduta …. halal economie.
         Uitate la datoria Rusiei, americanii nici macar in 500 ani nu mai reusesc sa recupere Rusia.

          • Si cea mai mare economie.
           Kala nu amesteca lucrurile si daca are cineva ceva de recuperat este Rusia.
           Uite date din Wikipedia la nivelul anului 2010:
           PIB Statele Unite 14.657 mlrd $
           PIB India 1.537 mlrd $
           PIB Rusia 1.465 mlrd $

          • stii care e problema cu banii.., sint bule cu aer.. Rusia are bogatii naturale.

          • Ma rog iar ne-am departat de subiect dar nu-i suficient doar sa ai resurse. Si daca tu crezi ca suma elementelor ce definesc o putere economica palesc in fata unui singur criteriu ca bogatiile naturale………

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: