Roşu

Roşu

Resboinicul Andrei, cel mai artist dintre resboinici, vă invită la vernisaj în ziua de 13 fix la şapte seara, după cum scrie şi mai la deal.

“Dumi” al nostru pictează, sculptează şi face cartofi prăjiţi, totul cu mare talent. Chiar şi Papa, înainte de a-şi da demisia, l-a lăudat pentru înţelepciunea-i regăsită în culori şi pentru stilul cu care uneori foloseşte principiul “una caldă, una rece” în artă.

Magnatul Abramovici, patronul echipei de fotbal Chelsea, va lipsi de la meciul cu Steaua tocmai pentru a se înţelege cu Dumi la preţul a nu mai puţin de şase (6) pânze, din care cinci de bomfaier şi una de păianjen. Toate, desigur, pictate!

Taylor Wane – n-o ştiţi voi, e o doamnă bine – l-a rugat, dar ce zic eu l-ar rugat… l-a implorat să o picteze într-un autoportret.

Roşu

Roşu

Ehe! Nu ştiu dacă l-aţi cunoscut pe colegul nostru de redacţie, dar în mod sigur aţi auzit că după ce i-au vizionat galeria pe care i-o găzduim pe cuiele portalului nostru, cei de la emisiunea Top Gear l-au concediat pe Stig al lor, preventiv, şi apoi i-au trimis un sms lui Dumi.

*

La fiecare promo pentru colegul nostru, îl vom vorbi desigur numai de bine. Însă la finalul fiecărui promo, ne vom depăşi pe noi înşine.

Real pe real, cu Dumi.

La BIAS-ul de anul trecut, la un moment dat ne plimbam prin public şi ne întălneam cu prieteni. Andrei poza de zor pe cei cu care vorbeam şi, desigur, “frumuseţile patriei”.

Ne întîlnim cu câţiva piloţi. Poze cu Cătălin, apoi Simona şi Iulian-tizul-meu. La un moment dat, Dumi pleacă…

Ne regăsim şi îmi zice că n-a mai putut să reziste, pentru că a fost impresionat de ochii Simonei şi de privirea ei.

“- Cine era fata?

– Pilot de MiG.

– Faaantastic!”

Deh, n-avea omul sculele la el să se apuce de pictat, acolo, în mulţime.

Pe 13, la ora şapte seara, da?

 

– Iulian Iamandi –