Să avem noroc!

Astăzi, de ziua naţionalizării, că doar nu era să o facem în ziua de votare, adică ieri, lansăm primul număr al revistei Resboiu.

Masa, dansul şi lăutarii, sunt virtuale.

Revista o puteţi citi alegând din dreapta, de pe side-bar, varianta flash sau cea .pdf.

Domnului din spate care întreabă cât de greu a fost să o facem, îi răspund: dracu ne-a pus s-o vrem?

Atât. Conferinţa noastră de presă se încheie aici, cu un singur răspuns.

Avem treabă!

P.S.: – De data asta nu vom fi modeşti. Fiecare dintre noi merită câte o vorbă bună, pentru că a fost foarte greu să orbecăim prin întunericul necunoaşterii şi s-o scoatem până la urmă la capăt.

Aşa că, felicitările li se cuvin din plin celor care au format întîia echipă pe care am numit-o cu mândrie Wizards of Armageddon:

*în ordinea aderării

Redactori

Alexandru Neagu

Marius Constantin

Adrian George Vrînceanu

Răzvan Mazilu

Colaboratori

Victor David

Mihai Soric

Marius Fenchea

Alin C. Ionescu

Sorin Turturică

O cantitate dublă de felicitări merită Răzvan Mazilu pentru eforturile deosebite pe care le-a făcut, reuşind să scrie articole pentru ramura de Space, articole pentru revistă, dar să şi facă revista în sine.

De asemenea, au meritele lor deosebite următorii: Nemo, pentru entuziasmul fantastic şi energia cu care ne molipseşte, Andrei Cristian Dumitrescu, pentru idei şi ochiul său de artist precum şi pentru valoarea mare a priceperii sale de profesionist, Adrian Sultănoiu, pentru schimbările în aspectul viitoarelor numere ale revistei şi suplimentelor aflate în lucru.

Cu această ocazie, mai trebuie să adăugăm şi mulţumirile noastre către părinţi, soţii, prietene şi şefi, ca să se lase cu iertăciune pentru timpul dedicat muncii la portal şi revistă.

De asemenea, mulţumim tuturor celor care ne citesc şi comentează articolele.

Mulţumiri şi domnului Dinu Cantacuzino care ne-a găzduit la Hanul lui Manuc şedinţele în cadrul cărora am făcut planuri peste planuri.

Iulian Iamandi,

Redactor-şef