Unul dintre Lupii de la Poliția Militară

Colegele noastre LuneBleue și Mica au fost prezente Duminică, 21 Octombrie, la demonstrațiile militarilor organizate în Parcul Izvor. Așa… de intro. În rest, vă las pe mâna lor să vă prezante ce și mai ales cum.

Vă povestește… olteanca Mica:

 

Şi-uite că fuse şi-asta, şi se duse, vorba olteanului. Ori a oltencei din mine.

Mă’, da’ fu, nu glumă!

Ca-n basmele alea cu Prâslea cel Voinic. Da’ aici n-a mai avut mere de aur, ci Armată de Aur.

Şi avuserăm şi noi, resboinicele, adică 2 din ele, voie bună şi noroc să vedem tot şi să bem şi-o bere după. Şi să mâncăm şi covrigi, şi să dăm o fugă şi-n Cişmigiu, c-am auzit că toate au gust mai bun pe băncile d-aici.

(n-am mâncat shaorma, că suntem la cură cu cafea băută din sticlă de bere şi apă de la „ţâşnitoare”)

Nu vă arătăm poze, că şefu’ ne penalizează pentru consumul de alcool în timpul programului. Şi sigur nu va crede că era pe bune cafea acolo! :)

 

Da’ io zic că mai bine vă spun basmu’ ăsta cu Armata Română, şi să mă credeţi pe cuvânt, că de n-ar fi, nu s-ar povesti.

Ajuserăm noi în Parcul Izvor şi nu mică ne fu mirarea să vedem lume câtă frunză şi iarbă (uscate, că deh, a venit toamna!). Ba, pardon, a ajuns mai întâi LuneBleue, căci vorba aceea „cine se scoală de dimineaţă, în Bucureşti ajunge! (la timp)”, eu mai greu cu astea.

Reportajul colegelor noastre Mica și LuneBleue, cu text și peste 50 de imagini (apropos, urmează și un documentar video), poate fi accesat pe Armata Română.

 

Drill de drill!

– Resboiu –

Navighează în portal:

Resboiu MasterArmata Română;Forţe SpecialeSpaceRevista ResboiuForumul Resboiu;