Aterizare pe Borcea cu 6907, foto de pe Povesti de Aerodrom

În dimineaţa asta am intrat pe blogul Poveşti de Aerodrom să văd cu ce ne mai încântă Poetu’. Ca de obicei, nu am să ţin doar pentru mine bucuria de a-l citi şi vă invit să-i treceţi pragul.

Pentru a vă face poftă, poftiţi un fragment:

Eram adunaţi în nişte poziţii impecabile de drepţi în biroul comandantului regimentului cantacuzin, în timp ce el spumega răcnind la noi. Era roşu la faţă şi ne privea cu maxilarele încordate, pumnii strânşi şi stând ţeapăn în picioare la un metru în faţa noastră. Cred ca aveam saliva lui şi în urechi…

Nu accept nimic, nicio scuză…! Nici că vă antrenaţi voi în zborul în razmut, nici că vă pregăteaţi pentru tragerile de anul ăsta de la Astrahan, nici că nimic…!

Priveam un punct de deasupra capului lui, dar observându-i cu uşurinţă, folosindu-mi vederea periferică, vena ce i se umfla periculos în partea stângă a gâtului. Un gând fugar mi-a şoptit că, dacă plezneşte, mă împroaşcă pe faţă… Mi-am muşcat buza de jos ca să nu izbucnesc într-un râs isteric…

Felie culeasă din Razmut, episodul 3. Clik aici pentru continuare.

Ceva mai târziu, am dat de un filmulete cu Suhoi-uri Su-30MKV venezuelene care se joacă pe lângă fregata braziliană Liberal (F43), în cadrul exerciţiului comun VENBRAS 08. Enjoy: