Aviaţie Geopolitica

Raptorii trimisi mai aproape de Israel. Pardon, Iran..

F-22 Raptor

Decizia SUA de a trimite avioane F-22 Raptor in Emiratele Arabe Unite pare a fi mai mult decât o simplă misiune de antrenament, conform unor surse informate din comunitatea spionajului, anunţă Joseph Farah într-un studiu ce a apărut în G2 Bulletin.

Sursele sugerează că în ciuda problemelor tehnice continue ale avioanelor Raptor, aceste avioane au fost trimise în EAU ca şi sprijin pentru cazul în care Israelul va decide să lanseze un atac militar asupra facilităţilor nucleare ale Iranului.

De asemenea, avioanele Raptor detaşate în Emirate fac parte din noua dar netestata încă strategie Air Sea Battle, strategie gândită să menţină deschisă vitala Strâmtoare Hormuz prin care tranzitează peste patruzeci la sută din petrolul planetei.

Raptorii vor supliment un atac al Israelului, în care vor fi folosite avioane produse în america şi rachete de croazieră Jericho II capabile să transporte încărcături nucleare  de pe submarinele achiziţionate din Germania.

Sursa: WND

Să sperăm că piloţii de pe Raptor nu vor fi nevoiţi să zboare cu avioanele configurate în varianta decapotabilă…

– Resboiu –

8 Comments

 • Ce formulare frumoasa au tras baietii: “Raptors are being staged in the UAE in preparation to assist the Israelis should they decide to launch a military attack on Iran’s nuclear facilities. Israel and the U.S. believe the Islamic republic is developing nuclear weapons”.De parca israelienii decid de capu’ lor sa atace Iranul.Oricum, doar prezenta Raptorilor, e deajuns sa descurajeze Iranul.

  • Am indoieli ca Iranul va fi descurajat. Pariez ca principalele lor actiuni de raspuns in cazul unui atac israeliano… si cine va mai sari dupa aia, nu se bazeaza prea mult pe aviatia iraniana. Foarte probabil Iranul va lansa o gramada de rachete in toate directiile, nu numai catre Israel si de data asta nu vor mai folosite Scud-urile alea… almost V-2.

   • Apropos, ca nu am mai organizat de muuuult si unii dintre cititorii si comentatorii mai nou intrati pe portalul nostru probabil nici nu stiu despre ce este vorba, maine facem un Bruzli il bate pe Vandam pe fundal de Armageddon 2012 cu variantele Iranului. Deci, pregatiti-va pentru exercitiul la urna cu nisip. Pardon, lada. Maine, dupa vot. 🙂

   • Israelienii au cel mai bun sistem antiracheta din lume: Iron Dome. Au si experienta cu vecinii lor lansatori de rachete.In ultimii 10 ani, au avut mii de rachete lansate spre tarishoara lor. Eu cred ca Iranul merge la bluff cu razbelu…

    • Din acele mii de rachete, numai cateva zeci au fost balistice si acelea facute cu o tehnologie de la finalul ww2.

 • Din cate stiu intr-un razboi secretul si elita de obicei o tii acasa.
  Daca ei scot f-22 din tara inseamna ca deja au o problema majora.
  Asa ceva nu se scoate ci se pastreaza pentru propria aparare.

  • cine e asa nebun sa atace cu armata conventionala America pe teritoriul ei? De aceea au trimis avioanele in deplase, la intimidare evident. Plus ca probabil niste soldati din Seat Team Six sunt pregatiti sa puna poze pe facebook cu presedintele iranului in compania lor..

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: