Aviaţie

Rafale: It is a matter of price, zice Hollande

Rafale

Rafale pe cerul Rusiei

“It is a matter of price” – asta a declarat preşedintele Franţei, Francois Hollande, referindu-se la o posibilă vânzare de avioane “omnirol” Rafale către Emiratele Arabe Unite.

Hollande efectuează o vizită în Emiratele Arabe Unite pentru a se întâlni cu autorităţile şi a discuta despre criza în desfăşurare din Mali, da şi despre posibilele contracte comerciale.

Cu alte cuvinte, Emiratele Arabe Unite încă sunt interesate de avionul de luptă francez, dar resping preţul cerut de către Dassault.

Între timp, emiraţii uniţi şi mai ales arabi iau în considerare – serios, sau doar ca şi mod de a pune presiune pe francezi – avioanele Typhoon şi F/A-18 E Super Hornet.

Sursa: Rafale News

 

– Iulian Iamandi –

2 Comments

  • Emiratele vor multe lucruri cu bani putini.
    Configuratia tehnicà este stabilità de mult EAU vor un Rafale peste standardul francez F3.3, numai cà Dassault nu vinde în pierdere sau cu profit foarte mic si nici nu are subventii statale deghizate.
    Cu cât interventiile cu succes în operatii ale Rafale se vor multiplica si cu cât vor avea mai multi clienti export (finalizarea contractului indian), Dassault va fi mai putin dispus sà lase din pret.

    • Corect.Rafale este un avion performant.Cu exceptia lui F22, Rafale este mai bun ca si orice avion pe care in prezent americanii il au in dotare.Cred ca ar lupta de la egal la egal si cu rusul SU35.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: