Diverse

Putin a scapat. Probabil…

Putin - viu si nevatamat. Inca.

Serviciile de securitate ale Rusiei şi Ucrainei au descoperit un grup de militanţi ce făceau un compo… complot. Comploţeii vroiau să-i facă bucata lui nea’ Vladimir Putin!!!!

Grupul de killeri era deja pe listele internaţionale de căutaţi şi au fost băgaţi într-un bulău din Odessa.

Pe la televizor pe la ei, ruşii au spus că Putin trebuia să fie sinucis pe 4 Martie, după alegerile prezidenţiale.

Mai multe detalii, în programul viitor.

Sursa: RIA Novosti

6 Comments

  • Rusii astia ar trebui sa o lase mai usor cu “Vodka, vodka,/Davai vodka!” si sa uite unde era Mama Rusie inainte de Putin si unde e acum si abia apoi sa se hotarasca de partea cui sunt!

  • Hi hi hi :)))))))) asta e altu pe care vrea sa il omoare opozitia,banuiesc ca astia ar fi pusi de blogerul ala de la ei care face senzatie si de Casparov..

    Parca vad cum maine SRI-ul anunta ca a dejucat un atentat al teroristului Jack Daniels care vroia sa ii omoare ficatul lui basescu,toata treaba a fost pusa la cale de mogul(decat unul a mai ramas),opozitie(fara Ponta),antene,Voronin(ultima oara erau certati..cred ca nu i-a placut vinul),si ma rog altii,Dogaru,Duda se mai gasesc inamici nu e asta problema.

    • Bre,rusii e oameni seriosi si care au si pt. ce sa se omoare.Poate sa fie vrajeala,ca e campanie, dupa cum is ceva sanse sa fie pe bune.Partea interesanta si mesajul nr. 1 nu e ca babulanii il vor pe Volodea rece, ci faptul ca ucrainienii joaca in cel mai bun rol secundar,indiferent de care varianta e corecta.

  • Eu cred ca grupul de militanti s-au strans la o zacusca si pentru ca Putin vrea sa creasca nitel in sondaje si sa justifice furaciunile de la urne, a gasit momentul sa-i acuze de punere in productie a unui compot neautorizat de serviciile sanitar veterinare .

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: