Promo

Promo: Offset ratat, Episodul I

JAS 39 Gripen C

Offste ratat, Episodul I

În pragul unei decizii dezastruoase pentru Forţele Aeriene Române – evident, mă refer la foarte probabila achiziţie a unui număr insuficient de avioane nu numai vechi dar şi uzate – considerăm că este cazul să fim informaţi corect şi mai ales să conştientizăm ce nu vom alege.

Sunt sigur că veţi fi surprinşi că tocmai eu alcătuiesc acest articol şi nu unul dintre colegii de redacţie despre care cunoaşteţi că au o atitudine pro-Gripen. Este vorba de realism.

Şi cu realism vă invit să parcurgeţi în continuare articolele acestui serial:

Pentru continuarea acestui prim articol din ceea ce se anunţă un serial pe subdomeniul portalului nostru dedicat Armatei Române, click aici.

– Resboiu –

———————————————————

Link-uri utile:

Revista Resboiu

Forumul Resboiu

Pagina de gardă a portalului

Ramura dedicată Armatei Române

Ramura dedicată spaţiului

Ramura dedicată dronelor

 

3 Comments

  • Multumesc si eu si adaug ca de obicei indemnul de a lasa comentarii sub articole, la locul unde sunt publicate si nu unde se face promovarea.

   Tineti aproape de proaspatul nostru subdomeniu. Nu numai ca l-am creat pentru a separa articolele dedicate subiectelor care tin de Armata Romana de cele internationale, dar v-am pregatit un arsenal de informatii inedite care cu siguranta va va fi pe plac.

   Maine vom publica un articol despre monitoarele clasei Brutar cu informatii care cu siguranta… dar, mai bine sa nu stric surpriza. 😉

 • Industria romaneasca s-a ales cu cateva avantaje din sedinta asta de identificare a oportunitatilor de colaborare…
  Da’ mai bine comentez la articol si nu la promo.. Pe “Armata romana:dara…
  😉

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: