Promo

Promo: Interviu cu Jerry Lindbergh

Jerry Lindbergh

Luni, pe 23 Iulie, am fost invitati la Hotel Radisson Bucuresti pentru o discutie cu Jerry Lindbergh – Director de Program Gripen pentru Romania.

In avanpremiera, va prezentam cateva imagini, urmand ca peste cateva zile sa publicam inregistrarea video.

– Resboiu –

 

———————————————————

 

Link-uri utile:

 

Revista Resboiu; Forumul Resboiu; Pagina de gardă a portalului; Ramura dedicată Armatei Române; Ramura dedicată spaţiului; Ramura dedicată dronelor.

 

 

9 Comments

 • Cu ce noutati vine acest domn?Are o oferta imbunatatatita pentru Romania?Vom putea cumpara Gripen E/F(daca politicienii nostrii renunta la obsesia F16) la un pret identic cu al versiunii C/D?

  • E o surpriza si pentru mine (avand in vedere ca n-am putut participa la intalnire). Cred ca va trebui sa asteptam filmul…

  • Sorin cam greu pentru SAAB sa egaleze oferta facuta Romaniei cu Gripen C/D – aia cred ca este castana pentru a castiga un cap de pod in Balcani si intre “prietenii” nostri bulgari si croati, in acest moment inca oferta va sta in picioare dar in momentul in care Croatia sa spunem intra in hora Gripen s-a terminat si pretul va creste….
   Suedia inca spera dupa toate semnalele date ca sa ne vanda Gripen chiar daca “Zambaretul”, “Chiorul” si “Inneguratul” sunt fani declarati ai F 16 si daca se poate din preseria de fabricatie initiala.

  • Acest domn a facut mare lucru venind in Romania cu ocazia show-ului aerian organizat pentru ziua aviatiei noastre, intr-un context decizional ostil. Mai mult decat atat, gandeste-te ca daca o eventuala achizitie de Gripen E/F este logic sa coste mai scump decat una de Gripen in variantele C/D, offsetul va ramane de suta la suta, adica dai mai multi bani dar primesti offset de aceeasi… mai multi bani. Vorba lui Nemo care a zis acum: de fapt este un barter, nu o achizitie de avioane.

   Sa ne gandim la un aspect. Doar la unul: daca in oferta precedenta era vorba de crearea a zece mii de locuri de munca, cauzata de valoarea ofertei pentru achizitia de Gripen C/D, la noua valoare pentru o eventuala achizitie de Gripen E/F poate fi vorba de crearea mai multor locuri de munca.

   Cate locuri de munca vor crea portughezii?

   Poate doar pentru cei care stiu sa stranga fierul vechi si sa il valorifice.

 • Legat de acest interviu, urmeaza sa va convingeti ca ne-am pastrat stilul si atitudinea. Nu ne-am prezentat pentru a peria.

  Dincolo de partea filmata, va urma si un articol legat de continuarea discutiilor cu camera oprita.

 • “Nečas says Sweden being unhelpful in Gripen negotiations

  Prime Minister Petr Nečas says Sweden is being “surprisingly unaccommodating” in negotiations regarding the renewal of a Defence Ministry contract for the rental of 14 Gripen fighter jets. The Czech Republic currently has the Jas-39 fighters on a 10-year lease for 19.6 billion crowns. Sweden is now insisting on two billion crowns a year, which Defence Minister Alexandr Vondra has rejected. The Czech Republic will be in exclusive negotiations with Sweden until November at which time it may hold an open tender for other providers. ”

  http://www.radio.cz/en/section/news/news-2012-07-25

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: