Excelența Sa, Tuzgut Ozun, președintele Tuzbekistanului, s-a declarat impresionat de anunțul Excelenței Sale, Klaus Iohannis, președintele României, prin care Excelența Sa, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat avutul în vedere al achiziției și a avioanelor de ultimă generație tip F-35.

F-35A Lightning II - NATO QRA

F-35A Lightning II – NATO QRA

Excelența Sa, președintele Tuzbekistanului, nu a luat în seamă lipsa detaliilor cu privire la avutul în vedere și, panicat, a decis retragerea din tratatul CSTO (Collective Security Treaty Organization).

Surse între-deschise informează că în spatele ușilor închise, Excelența Sa, președintele Tuzbekistanului, a mărturisit unor sfetnici și spătari că temerea cea mai mare o simte față de amplasarea uneia dintre armele secrete ale României pe relația Șocariciu-Tuzbekistan.

Intuim că este vorba despre Termocorditor, celebrul și înspăimântătorul dispozitiv românesc de distrugere în masă, despre care am fost informați că este ascuns în tunelul dacic de sub Brațul Borcea, în Baza Secretă Șocariciu, din marnea comunei Unirea, la mică distanță de Baza Aeriană de la Borcea.

Iulian Iamandi