Terenul, dar mai ales podiumul… aşteaptă

De ce să te afli printre echipele câştigătoare în finala “Fotbal Robotic”?

 Iată ca am intrat în luna cadourilor, iar pentru studenții înscriși în proiectul “Fotbal Robotic” Moșul va veni mai devreme anul acesta. Sacul este plin pentru membrii echipelor care își vor adjudeca primele trei locuri în cadrul finalei din 15 decembrie. Iar Moșul a avut ajutoare de seama în umplerea sacului – este vorba despre sponsorii proiectului, Luxoft Romania, Bitdefender şi Prime Telecom, care au decis să investească în educația și formarea profesioniștilor de mâine.

Cei 12 “tehnicieni” de fotbal robotic (3 echipe formate din câte 4 studenți) a căror strategie de joc le va asigura victoria în cadrul competiției finale vor fi răsplătiți de către sponsorul principal al proiectului, Luxoft Romania, după cum urmează:

LOCUL I – 4 x Tableta Samsung P3110 Galaxy Tab2 7.0 inch 8GB Android Silver
LOCUL II – 4 x Smartphone Samsung S5830i Galaxy Ace Black
LOCUL III – 4 x Rasperry PI

Mai mult, fiecare dintre membrii primelor 3 echipe clasate va primi câte o licenţă antivirus din partea Bitdefender. Iar Prime Telecom le va oferi rucsaci cu materiale promoționale.

Până la marea înfruntare din 15 decembrie, participanții mai au la dispoziție o serie de întâlniri cu echipa inventeaza.ro pentru a-și definitiva strategia de joc. Calendarul complet al activităților este disponibil pe site-ul oficial al proiectului, www.fotbalrobotic.ro.

Evenimentul este organizat de Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret (inventeaza.ro) în colaborare cu Electrical Engineering STudents` European assoCiation Bucureşti (eeStec) și reprezintă un concept educațional inedit, adresat studenților din cadrul universităților cu profil tehnic pasionați de electronică, programare și inteligență artificială.

Sponsor principal: Luxoft Romania

Sponsori: Bitdefender și Prime Telecom

Partener academic: Universitatea Politehnica din București

Parteneri: Robofun.ro, Gemma Total Advertising, Webefektiv Advertising

Parteneri media: Radio Guerrilla, RegieLive, Sapte Seri, PC World, Resboiu, Newsman, Hipo.ro, VideoLink, Hipnotizat de muzica si BizCampus.