Diverse

Petro Porosenko, militarizat si cu Glock la indemana

Petro Poroshenko Glock

Petro Poroshenko Glock

Ştiţi că sunt apolitic. So, nu e vreo manevră.

Aşa, ca în cabină, puneţi ştampila pe care român credeţi că ar da bine în ambalaj de camuflaj şi cu un Cugir Md. 2000 la îndemână.

Nu vă rezumaţi doar la politică.

Petro Poroshenko

Petro Poroshenko

Sper să fie distractivă treaba asta. 🙂

 

– Iulian Iamandi –

14 Comments

 • Maimutoiul asta nu a facut nimic de cand a ajuns la puterem ba mai mult a mai pierdut niste teritorii in mainile separatistilor, iar in momentul de fata am citit ca mai are sprijinul la 20% din populatie.

  La fel putem discuta si despre Ionica al nostru de langa Jina care n-a rupt gura targului in aproape juma de an de mandat, nu si-a curatat partidul, in relatia cu MD mai mult vizite fara nimic concret, pozitii ferme fata de scena politica canc*i, la nemti le-a promis ca vede cum face cu datoria istorica descoperita de Radu Golban, la aparare tocmai dupa 2016 cand razbelul e la cur*u nostru, si tot asa.

  Cum s-au dus portocalii si in ukrainskaya si in romanica, asa o sa se duca si astia doi de mana. Nu o sa vina nimic bun dupa ei, nici mai bun ca ei, poate mai rau daca vine stanga, dar sunt toti niste lab*e triste.

  • @raptor: “maimutoiul” ala cum ii spui de bine de rau a incetinit cateva atacuri ale rusilor. Crezi ca daca la Revolutie cand ai nostri se impuscau intre ei si toata tara era in confuzie intrau pe la Galati si Iasi vreo 2-300 de blindate rusesti si inca pe-atatea piese de artilerie + soldatii aferenti…cam pe unde crezi ca se opreau? Daca isi luat avant calumea, probabil in 2 saptamani se trezeau prin Bulgaria sau Iugoslavia.

   • Nu visati.
    A fost lovitura de stat unde rusii au lucrat cot la cot cu americanii si cu alti argati…, Au avut echipa comuna. Lasa blindatele si Galatiul. Ada-ti aminte de Malta……..

  • Din inaltimea turnului de fildes al inteleptului care da note presedintilor de tara, dupa grila “Cotidianul” si “Active news”, va rugam, trimiteti cateva indicatii pretioase, si noua, norodului nestiutor, despre cum se desface. Ca despre cum se face, observam si noi, ce-i drept tardiv.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: