Locotenent Comandor Relu Ioana şi Comandor Aurelian Cojocaru

BSDA 2012: Ieşise soarele şi au zburat pentru noi mulţimea, pentru noi cei care uitaserăm că mai există ceva prin expoziţie – zbura Şoimul!

Acum, au rămas doar amintirile din “718” şi metal strâmb. Comandorul Aurelian Cojocaru a decolat şi acum e sus. A schimbat CCIZ-ul pe Escadrila din Cer.

Interviu audio cu Comandor Aurelian Cojocaru

05.03.2010

Click pe link pentru interviul cu comandorul Relu Cojocaru despre activitatea sa de zbor si misiunile Centrului de Cercetări şi Încercări în Zbor de la Craiova

Nu vei fi uitat niciodată!

fd

1111

Locotenent Comandor Ciprian Melinte şi Locotenent Comandor Mihail-Relu Ioana – BSDA 2012

Cerul era urât şi ploua mărunt, în reprize. Ne-am apropiat descumpăniţi… dar locotenent comandorul Relu Ioana ne-a liniştit: cum iese soarele, decolăm!

Apoi, le-am povestit de trăznaia cu IAR-99 Soim modificat de noi în seria 900, am adresat întrebări şi ne-am învârtit pe lângă avion până ce o nouă repriză de picături ne-a gonit în Spartan, la adăpost şi la discuţii cu locotenent comandorul Melinte.

Oameni deosebiţi.

Batajnita e departe de noi, dar avem prieteni jurnalişti militari şi în fosta Iugoslavie. Făceam noi rost de poze cu evoluţia “718” – lui mânat de Aurelian Cojocaru şi Relu Ioana…

Acum, nu putem decât să încheiem această postare tristă dar cu amintiri plăcute.

Redacţia portalului şi a revistei Resboiu transmite pe această cale condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au cunoscut pe comandorul Aurelian Cojocaru, şi îi urează locotenent comandorului Relu Ioana sănătate multă şi recuperare uşoară.

– Resboiu –

———————————————————

Link-uri utile:

Revista Resboiu; Forumul Resboiu; Pagina de gardă a portalului; Ramura dedicată Armatei Române; Ramura dedicată spaţiului; Ramura dedicată dronelor.