Nurol Makina NMS 4×4

O delegatie a companiei Nurol Makina ar urma sa soseasca in cursul lunii noiembrie la Bucuresti pentru a discuta despre producatia de vehicule blindate in Romania.

Compania din Turcia ar fi interesata de incheierea unei intelegeri cu autoritatile romane pentru dezvoltarea unei linii de productie, care sa asambleze modelele aflate in portofoliul producatorului turc, linie care in mod evident sa produca blindate care sa intre in dotarea Armatei Romane.

Aceasta stire vine dupa ce in luna iulie 2017, Ministerul Apararii a anulat licitatia pentru dotarea cu 280 de vehicule blindate 4×4, cel mai probabil Nurol doreste sa obtina un contract care sa acopere necesarul de blindate 4×4.

In gama Nurol Makina se gasesc vehicule precum NMS 4×4, Ejder Yalcin, Ejder Toma, Ilgaz II sau Ejder Kunter, dintre acestea, vehiculul Ejder Yalcin a fost promovat intens la ultimele targuri de tehnica militara organizare in Romania.

Iar modelul Nurol Makina NMS 4×4 s-ar apropia cel mai mult de cerintele impuse de catre MApN pentru vehiculele 4×4 ce urmau sa fie achizitionate prin recent anulata licitatie.

sursa: armyrecognition.com 

– David Victor –