Geopolitica

Moscova informează: Ucraina a pierdut 30 de drone în apropiere de Insula Șerpilor (?)

Purtătorul de cuvânt al ministerului rus al Apărării, generalul maior Igor Konasheknov, a comunicat:

“Let me point out that another Ukrainian unmanned aerial vehicle Bayraktar-TB2 was destroyed by Russian anti-aircraft systems off Snake Island this afternoon.”

Conform declarațiilor lui Konashenkov, Kievul a pierdut treizeci de drone în vecinătatea Insulei Șerpilor în ultimele trei zile.

Bayraktar TB2

Bayraktar TB2

Între acestea se numără și nouă droneUCAV Bayraktar TB2.

“All the drones were involved in the failed ‘PR action’ of the Kiev regime to seize Snake Island on the eve of May 9, the Day of Victory in the Great Patriotic War (the Soviet Union’s war against Nazi Germany in 1941-1945 – TASS).”

A precizat Konashekov.

Bayraktar TB2 este un tip de dronă destinată în special misiunilor de atac, de fabricație turcă, echipată cu un sistem automat pentru decolare și aterizare.

TB2 are o rază de acțiune de 150 de kilometri, viteza maximă de 130 de kilometri pe oră și o încărcătură de luptă de 50 de kilograme.

Iulian Iamandi

5 Comments

  • moskova nu mai informeaza de mult
    moskova minteste cum respira
    astia au ajuns sa creada propriile minciunii

  • Cine sa-i mai creada pe vodkari. Ucrainienii au postat si posteaza o gramada de filmari cu dronele care fac ravagii printre rusi. Rusii la cat se lauda, nu posteaza mai deloc filmari cu drone doborate.

  • mai taiem din ele da-le dracu….dar este intre ei, din acelasi ciclu cu miile de tancuri pierdute de rusi, cred ca numai dupa ce se opreste nebunia de razboi o sa aflam adevaratele pierderi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: