Prezentare a sistemului UAV ScanEagle

Prezentare a sistemului UAV ScanEagle

Am vizitat împreună cu ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, unități militare din garnizoana Buzău, pentru a ne informa despre nivelul și condițiile de pregătire.

Comandanții Diviziei 2 Infanterie “Getica”, Brigăzii de informații militare și Brigăzii de operații speciale ne-au prezentat repere reprezentative din istoria și tradiția unităților, aspecte din misiunile executate în teatrele de operații și activitățile de instruire din țară, precum și obiectivele de instruire pentru anul care tocmai a început și nevoile de sprijin.

Am aflat cu ce probleme se confruntă, nevoile de sprijin din partea eșalonului superior și le-am transmis, pe scurt, prioritățile, obiectivele și așteptările conducerii Statului Major General pentru acest an.

Felicit personalul militar și civil din unitățile din garnizoana Buzău pentru modul în care și-au îndeplinit obiectivele în anul care tocmai s-a încheiat și le mulțumesc pentru implicarea și dedicarea de care au dat dovadă.
Și anul acesta va fi unul plin de provocări însă, am convingerea că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele stabilite.

Vizită in garnizoana Buzău

Mihnea Moţoc – Ministrul Apărării Naţionale, comandantul Brigăzii 6 Operaţii Speciale “Mihai Viteazul”, general de brigadă Mircea Şuta şi seful Statulu Major General, general Nicolae Ciucă

Vizită in garnizoana Buzău

Vizită in garnizoana Buzău

Vizită in garnizoana Buzău

Vizită in garnizoana Buzău