Terestre

Militari din Brigada 15 Mecanizata si US Marines Corps in aplicatie la Iasi

De ce m-am îndrăgostit eu de it, când puteam să mă înrolez?

Astăzi a început la Iaşi un exerciţiu de instruire în comun, parte componentă a exerciţiului multinaţional Black Sea Rotational Force 12, la care Brigada 15 Mecanizată “Podul Înalt” participă cu militari din cadrul Batalionului 151 Infanterie “Lupii Negri” şi Batalionului 634 Infanterie “Petrodava”.

Tabăra de vară, pentru adulţi în camuflaj

Apropos, prietenii noştri din “Lupii Negri” şi “Petrodava” au parte de acţiune!!! Aşteptăm să ne povestiţi cum a fost!

Pe bune, chiar aşteptăm să ne povestiţi! 🙂

Exerciţiul se va încheia pe 18 Mai 2012, moment la care cei 300 de soldaţi implicaţi, între care şi 100 de Marines americani-originali se vor odihni mulţumiţi.

Pozele după prima zi sunt interesante. Sper să vedem zilnic o cantitate mare de imagini de pe acolo.

“Participarea militarilor Brigarii 15 Mecanizate la acest exercitiu de instruire in comun se inscrie in procesul de crestere a interoperabilitatii intre Armata Romaniei si armatele partenere NATO si contribuie la ridicarea nivelului de pregatire a militarilor romani pentru misiunile specifice teatrelor de operatii in care Romania participa cu trupe” – a declarat Locotenent-colonel Daniel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii 15 Mecanizată “Podul Înalt”.

Sincer, nu mă mai satur de pozele astea...

Pozele provin de pe site-ul ziarului Ziarul de Iaşi. Hai să mai pun una măcar..

Gata, poate mâine mai prindem câteva! 🙂

4 Comments

  • Poze ar trebui sa mai aiba astia de la Realitatea, parca le-am vazut camioneta si sigur o sa apara ceva pe site-ul diviziei 2. Americanii sunt okay, am stat de vorba cu ei foarte putin si aseara i-am vazut prin Mall 🙂

  • 9 Mai – ZIUA INDEPENDENȚEI ROMÂNIEI!!
    Nu înțeleg cum această mare sărbătoare este complet trecută cu vederea pe un blog militar românesc!
    Dar poate că armata nu a fost creată tocmai cu scopul păstrării independenței țării ci este așa, un soi de modă: dacă au toți, să ne facem și noi, nu?

    Dacă avem armată la ce dracu` ne mai trebuie independență? Lasă, că e mai bine să fim vasali patetici, e mai „european” așa!…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: