Aviaţie

MiG-29SMT in exercitiu de lupta aeriana (Video)

MiG-29 SMT

MiG-29SMT

Vecinii si, pardon de expresie, prietenii  nostri rusi, au tras o filmare cu doua GoPro-uri pentru niscai propaganda stantata MiG.

Una dintre camerele video a fost instalata in cockpit, iar cea de-a doua pe casca pilotului.

In filmulete se poate vedea cum pilotul lanseaza o racheta aer-aer si cum trage cu tunul automat.

Apropos, parca zilele astea am vazut un titlu cu F-35 si problemele de integrare a tunului de bord…

Sursa: Sputnik

Iulian Iamandi

5 Comments

  • Fara suparare, dar modelul are un potential urias la nivelul lui. Sigur ca rusii au refacut multe la el pentru ca nu duc lipsa de tehnologie, pe langa asta e mic, iute si agil. Motoarele de mult nu mai sunt aceleasi, iar integrarea armelor e tot mai avansata. Sigur e platforma pentru noile modele.

  • 1 minut sa fim seriosi e ca si cum teai uita la o filmare pathe cu avansarea aliata in batalia de pe Somme pana sa inceapa soldatii germani sa traga cu mitralierele,sincer fiecare isi lauda tehnica militara insa rusii in ultimii ani in lipsa de altceva au ajuns la un nivel de propaganda a tehnicii militare incat ajungi sa crezi ca maine sunt in stare sa distruga stele nu numai toate armatele vestice intr-o zi

  • Regretabil pentru americani in care sa ajuns sa compari un F-22 cu Mig-29 de catre tot mai mullti din afara, noi inca avem pete cu filmele americane in creier.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: