Sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 8, din Piața Constituției, Clubul Militarilor Motocicliști ,,Green Knights România 1” și alți militari veterani, atât din MApN cât și din M.A.I, de la alte cluburi moto, vor pleca într-un marș dedicat veteranilor teatrelor de operații și se vor alătura evenimentelor prilejuite de inaugurarea Muzeului Veteranilor. Ei vor fi însoțiți de Poliția Militară, care le va asigura parcurgerea traseului București – Târgoviște – Comuna Aninoasa în siguranță.

Marsul Veteranilor

Marsul Veteranilor

Vă reamintim că pe data de 24 iulie 2021 va avea loc inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu, localitatea Aninoasa, județul  Dâmbovița.

Evenimentul va fi unul pe măsura așteptărilor, cu multe, multe surprize pentru cei mici. Ziua va fi marcată de un spectacol aviatic cu elicoptere și parașutiști, precum și de un activant și interactiv concurs de airsoft pentru copii.

La Muzeul Veteranilor veți putea viziona arme, uniforme, tehnică militară, fotografii surprinse de veterani pe perioada exercitării misiunilor în teatrele de operații.

 

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Împreună, alături de veterani!