Diverse

Marina Rusiei gata sa ajute la evacuarea cetatenilor rusi din Gaza

Gaza

Nave militare apartinand Rusiei vor ramane in asteptare in Estul Mediteranei pentru cazul in care va fi nevoie sa acorde sprijin pentru evacuarea cetatenilor rusi care parasesc Gaza:

“A detachment of ships from the Black Sea Fleet has arrived in the designated area in the Mediterranean Sea and will wait for an order to evacuate Russian nationals,”

Marina Rusa monitorizeaza situatia din zona si studiaza posibililele optiuni pentru evacuarea rusilor in cazul in care conflictul escaladeaza.

Un armistitiu intre fortele beligerante (Israel si gruparea islamista Hamas), mediata de Egipt, a intrat in vigoare Vineri. Cu toate acestea, Vineri soldatii israelieni au ucis o persoana si a ranit inca 15, in Gaza.

Sursa: RIA Novosti

2 Comments

  • Rusii astia se cam joaca de-a marea putere din nou asa cum o faceau cand se numeau sovietici…de partea cealalta a gardului Israelul este convins ca orice actiune care ar duce la zgarierea unui nit al unei ambarcatiuni ruse s-ar lasa cu paruiala la un nivel la care nu ar face fata cu toata tehnologia lor de ultima generatie.
    Rusia nu este Turcia, si a dovedit-o in Georgia unde s-au dus tavalug peste verii lor si i-au facut praf si pulbere cu tot cu opozitia intenationala…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: