Autocisterna pentru transport apa si lichide alimentare

Ministerul Apararii continua procesul de modernizare a parcului de camioane de care dispune si de modernizare a inzestrarii Armei Geniu.

Astfel, companiei MHS (dealer MAN), i-a fost atribuit un contract pentru livrarea a 26 basculante iar companiei Romprim un contract pentru livrarea a 15 autospeciale pentru stingerea incendiilor.

Armata a mai publicat un anunt de intentie pentru cumpararea a 64 de autocisterne pentru un pret estimat de 75 milioane RON fara TVA, respectiv 50 de autospeciale pentru transport lichide alimentare, 4 autocisterne pentru transport carburanti de aviatie de mare capacitate (32.000-35.000 litri) si 10 autocisterne pentru transport si alimentare carburanti aviatie de medie capacitate (18.000 – 22.000 litri).

Si au fost lansate doua cereri de oferta pentru achizitia de utilaje de constructii:

–    in primul anunt de participare armata isi manifesta intentia de a cumpara utilaje din categoriile: autogreder, buldozer, incarcator frontal multifunctional, autoincarcator frontal, excavator, rulou compactor vibrator, contract cu o valoare estimata de aproximativ 106 milioane RON fara TVA.

–    prin al doilea contract MApN doreste sa cumpere un numar de 20 de automacarale cu o capacitate de 15-20 de tone pentru un pret estimat de 26 milioane RON fara TVA.

– David Victor –