Fortele pentru Operatii Speciale

Licitatie pentru pusti cu luneta calibru 12,7 mm

M82A1 Barret 

Ministerul Apararii a publicat pe portalul de licitatii publice, e-licitatie.ro, o cerere de oferta (anunt de participare numarul 176204/15.06.2017), pentru achizitionarea de pusti cu luneta calibru 12,7 mm.

Valoarea estimata a contractului este de 322.920 RON fara TVA pentru achizitia a 3 complete, intr-un termen de 15 luni de la momentul atribuirii contractului, locul de livrare fiind Bucuresti.

– David Victor –

 

9 Comments

  • Ce inseamna 3 complete? 3 pusti? Astia ofera 78 000$ pe 3 pusti? Pe GunBroker sau Armlist un M82Barrett trece la 7500-8000$ nou. Pot persoanele private sa participe la licitatie?

    • 3 pusti si eventual echipamente conexe, am ales poza cu Barret, pt ca se afla in dotarea Armatei Romane, pretul enuntat este pretul maxim admis in licitatie, de la acest pret, selectia se face pe baza celui mai mic pret oferit de un ofertant care indeplineste criteriile mentionate in caietul de sarcini, de obicei valoarea la care se incheie licitatie este mai mica.

  • Cum 15 luni de la data atribuirii contractului? Le fac manual? Nu inteleg. Daca pentru 3 arme cu luneta asteptam mai bine de un an de la data atribuirii contractului, cat ar trebui sa fie termenul de livrare pentru, de exemplu, un sistem de aparare AA? 100 de ani ar fi corect? Cred ca ne scapa ceva…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: