Inaltarea Drapelului pe nava amiral, fregata Marasesti

Inaltarea Drapelului pe nava amiral, fregata Marasesti

La multi ani Marinei si prietenilor nostri marinari! Uram astazi pe site, pentru ca ieri le-am fost alaturi si ne-am bucurat impreuna peste valuri si mai ales acasa la acesti oameni deosebiti. Si cand spun acasa, zic pe mare, caci acolo este casa lor.

Gazde primitoare ne-au fost domnii comandori Adrian Iordache – comandant adjunct al Flotilei 56 Fregate – si Cornel Cojocaru – capitanul navei amiral a Marinei Militare, fregata 111 Marasesti, iar ghid principal locotenentul Dragos Cucosel.

Desigur, trebuie sa il mentionam si pe maistrul U. de la GNFOS care ne-a oferit oferit senzatii de pomina la bordul RHIB-ului Fulgerul 3.

Am revenit pe aici, cu tolba plina de amintiri frumoase si peste o mie de fotografii de la bordul fregatei Marasesti si alte cateva sute de la tarm, imagini care trebuiesc adunate de la membrii echipei care au luat parte la eveniment, procesate si de abia dupa vor apare pe aici.

Putintica rabdare, stimabililor si vom publica povestea de la bord cu tot ce am vazut, cu scafandrii de lupta, Batalionul 307 Infanterie Marina, navele din dispozitiv, avioanele MiG-21 LanceR, elicopterele Puma Naval si Puma M, si… si.. si…

La multi ani, inca o data, Marinei si prietenilor nostri marinari!

Multe multumiri,

 

– Iulian Iamandi & Bogdan Movileanu –