Terestre

La Ivanovo, un BMD-2 a glumit cu un Opel

BMD-2

BMD-2

Un blindat BMD-2 a fost de vină pe motiv de accident auto, a comunicat poliţia rusă.

BMD-ul s-a emoţionat, i s-a făcut rău şi a dat să iasă din coloană pentru a da la boboci, pe şanţ. Insistenţele conductorului, care făcea presiuni pe frîie şi frâne, au fost ignorate.

Căposul BMD-2 a… glumit cu un Opel. Şoferul a supravieţuit.

La sediul Comendurii Diviziei 98 de Gardă Aeropurtate, s-au dat bonuri de masă: carnea, a umplut frigiderele.

Poliţia a demarat o anchetă, luînd amprenta de pe toate degetele BMP-ului.

Sursa: Roskaia Gazeta

Nu vă râdeaţi, că la noi a fost invers: o tanti a încercat să violeze cu Matizul sau Tico, un TAB-C proaspăt dat jos de pe cargoul Albatros, care l-a adus acăsică, din Irak.

 

– Iulian Iamandi –

4 Comments

 • Zdrastvuity,tavarisci. Aaa , cred ca-i plin netu de poze cu BMD-2 ca sa puteti pune o poza cu adevaratul “inculpat’ sau domniile voastre incearca sa-l faca scapat pe ala adevarat punand in locul sau pe varusu BTR-ZD adicatelea varianta de AAA a blindatelor VDV asta carand o Zu-23-2 2 tunuri de 23mm si ceva MANPADS Strela sau Igla,aata e in poza .
  http://www.military-today.com/apc/bmd2.htm asta-i faptasu. Sanatate si cer senin.

 • Nu ma dau mare specialist , da daca tot l-ai pus pe asta doar ce ti-maspus mai sus cum il cheama BTR-ZD nu BMD-ZD . Deci BMD sunt de la 1 la $ si mai noul 4M .BMD-urile sunt masini de lupt avand turele in diferite configuratii ,nr min de parasutisti transportati si cu 5 galeti si de aceea exista si transportoare desantate/parasutate BTR-D bronetransporter care au 6 galeti si fiind destinate transportului parasutistilor dupa cum prevedea statul lor camioanele fiind folosite doar pt logistica sau tracrea pieselor de 82 si 122 mm. Deasemenea pe baza acestor BTR-d s-au facut si alte variante de transmisiuni si comandament .At,AAA, platforma pt drona , si de depanare .Cele bune .

  • Multumesc pentru corectura. Sunt prins cu altele, nu ma ocup doar de portal. Ramane asa, raman si precizarile tale. Nu e prima data cand gresesc “din cauza vitezei”. Nici nu am timp sa verific, deseori.

   Dar, iti multumesc pentru corectura. Nu ma simt deranjat, dimpotriva am sa consider ca m-ai ajutat.

   Multumesc.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: