Ministrul Apararii Nationale Mihnea Motoc

Ministrul Apararii Nationale Mihnea Motoc

Ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, a avut joi, 15 septembrie, la sediul PMB, o primă întrevedere de lucru cu Primarul General al Municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea.

Agenda de discuţii a cuprins o serie de aspecte cu impact social şi probleme din domeniul imobiliar, ce îşi pot găsi soluţionare printr-o bună colaborare cu Primăria Capitalei.

Au fost astfel discutate cu echipa noului edil subiecte precum proiectul complexului social multifuncţional pentru veteranii de război şi cadrele militare în rezervă care va fi construit în Sectorul 4 al Bucureştiului, problematica unui imobil care este folosit ca bloc de locuinţe de personalul Ministerului Apărării Naţionale şi modalităţi de conlucrare pentru amenajarea corespunzătoare a spaţiilor din jurul Monumentelor închinate eroilor noştri din Parcul Carol I şi respectiv, din Bulevardul Tineretului.

La finalul întâlnirii, atât ministrul Mihnea Motoc, cât şi Primarul General, Gabriela Firea, au exprimat disponibilitate pentru a rezolva problemele expuse.

Secţia Presă