Geopolitica

Grecia nu mai poate… plânge sub duş!

Turkish Corvette Bandirma

Conform tradiţiei, nu putea trece mult timp până să vă prezentăm o nouă fpată urâtă din parte pofticioşilor vecini şi prieteni… turci. Aţi ghiciti, iar s-a lăsat cu viol!

Conform Statului Major General al Greciei, corveta turcească Bandirma s-a insinuat în apele teritoriale elene la ora 20.15, fix Duminică. Greţişorii, frecau menta ca de obicei. Probabil mirosul frumos atrage viol după viol…

Revenind. Corveta, venind dinspre Mediterana de Es, s-a plimbat printre insulele Kasos şi Creta, după care a ieşit iar în apele internaţionale pe la nord de Creta, scoţând limba la greţi. La urmă, a alunecat pe burtă printre insulele Milos şi Folegandros, care după nume par a fi insule elveţiene sau ungureşti. Ah, după aia , pe la 01.15 a navigat printre Sifnos şi Antiparos, către depoul Smyrna.

În ultimi patru ani, navele turceşti au făcut din ce în ce mai multe drăcii din astea, iar dacă în 2009 s-a lăsat cu 90 de penetrări, anul următor au pofitat de biata Grecie de 133 de ori, pentru ca în 2011 să o abuzeze de 206 dăţi, de se uda, săraca, cu apă…

Of! Mi-e şi jenă să mă mai gândesc! 😛

Sursa: Defencegreece

9 Comments

 • eu unul nu-i inteleg pe turci la ce-i ajuta aceste “violuri”…daca vor sa atace Grecia s-o atace odata…sau poate e vre-o tactica de-a otomanilor de a provoca un razboi cu elenii aruncand mingea in curtea adversarilor pentru a nu fi catalogati drept stat agresor(zic si eu)…

 • cam nesimtiti turcii astia …asa pe fata!!
  p.s. lunecusu-i mai usor el nu vine cu viol…:)
  morala: prietenii stiu de ce!!…

 • Lasati bre! Greţii isi faceau somnul de frumusete. Astia muncesc de la 9 la 14 apoi pauza la taverna si demonstratie pentru al 14-lea salariu.

  • Pai o sa faca cu cine le permite, Grecia in zilele de glorie le mai dadea jos cu cate un F 16 acum se cam codesc sa ridice aviatia de la sol ca nah costa kerosemul.

 • dragostea dintre greci si turci este una eterna… cum grecii au intrat rau la apa, nu se putea ca turcii sa nu se dea in barci… :))

 • Este clar ca turcii ii provoaca pe greci, ocazie cu care le testeaza si capacitatea de reactie.De ce nu fac acest lucru cu evreii, de exemplu, sau cu francezii?
  Ce ar fi bine sa faca acum grecii, in afara sa protesteze oficial, si eventual sa le ceara americanilor sa aplaneze aceasta situatie?Grecia nu isi permite acum sa poarte un razboi cu Turcia.Sau totusi ar putea?

  • Sa nu uitam ca in ’74 dupa invazia din Cipru , Grecia a vrut sa iasa din NATO sa se resboiasca cu Turcia.
   In curand Grecia o sa primeasca un nou ajutor de peste 100 miliarde euro.O parte din acest ajutor deja este redirectionat catre bugetul armatei.
   Si tinanad cont de cat de bine ”se are” Erdogan cu Europa acum nu se stie nicodata….

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: