Terestre

Georgia prezanta Lazika IFV!

Didgori APC

După ce anul trecut au scos la lumină primul vehicul blindat propriu pentru recunoaştere, Didgori, pe care îl puteţi admira mai la deal, georgienii au prezentat zilele acestea şi primul IFV băştinaş:

Lazika IFV

IFV-ul Lazica are 14 tone şi un blindaj stratificat care rezistăla proiectile perforante de până la 14,5 mm calibru.

“When manufacturing Lazika, its producers took the experience of international military industry into account,”- a declarat ministrul Apărării Bacho Akhalaia.

Armamentul este compus dintr-un tun automat de 23 mm şi o mitralieră de 7.62 mm, ambele arme fiind dispuse într-o platformă dirijată din interiorul vehiculului.

Vehiculul are un echipaj de 3 oameni şi poate transporta şapte militari echipaţi complet.

Sursa: RIA Novosti

 

10 Comments

  • imi aduce aminte de M2 Bradley….Georgienii se bat ca pestele pe uscat…Stiu ca sunt la mana Rusiei dar incearca si ei marea cu sarea…acum mai nou ca ei au aspiratii si la aderarea in NATO….dar vom trai si vom vedea….

  • Nu ma pricep dar vad ca ei nu au importat decat subansamble, nu un IFV complet ..Vad ca au preferat sa construiasca un nou IFV decat sa modernizeze BMP.Interesanta amplasarea grenadelor.Poate nu ar strica sa incercam o cooperare cu ei.

  • 🙂 macar astia au sange in instalatie si incearca ceva, ma apuca rasul cand ma gandesc acu vreo 7-8 ani cand a indraznit Basexualul sa se ia in gura cu Putin si sa-i sicaneze pe rusi(Pukin inseamna Bashina asa ca Basescu si Pukin au ceva in comun) … ,toata lumea era uluita si shocata, antenele behaiau – “fugiti din tara cat mai puteti” – , ziarele si toti “politrucii” care grohaie in fiecare seara la tembeliuzini – se jaleau “valeau mama ne omoara rusii”…ce sa mai zic, georgieni jos palaria si tot respectu 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: