Fregata Yantai în portul Constanţa

Ieri am avut de îndurat asalturile verbale ale lui Griffon, care m-a acuzat că eu sunt ăla de-a stârnit isteria cu fregata chineză… că la Constanţa au venit nave mai mari şi mai importante, distrugătoare, crucişătoare, nave de invazie, dar eu a trebuit să mă conversez cu turcii de pe Bosphorus Naval News/Turkish Navy şi să anunţ că vin chinezii în baltă şi că… să mă descurc de un teanc de poze, dacă tot am declanşat fenomenul.

Drept pentru care am vorbit cu Sweeper, dar ăstuia îi era lene şi să caute subtitrări la filmele cu Katerina Konec şi m-a gonit: întreabă la Mozambic sau la Marian.

Eh, ce era să fac? Marian n-a fost încă să vadă cum sunte navele proiectate de oamenii cu ochi oblici, dar m-a salvat Mozambic care şi-a dus juniorul pe fregată – după cum îl vedeţi, gardă la drapel.

Cum Mozambic a văzut destule nave la viaţa lui, chiar şi privindu-le de jos în sus… a ignorat fregata şi a întrebat de QBZ-ul atârnat de chinezii care au preferat să nu ştie engleza, dar care l-au remarcat că este curios şi l-au oprit să fotografieze interiorul elicopterului furat de la francezi.

Pentru vizualizarea galeriei foto de la prietenul nostru Mozambic, click aici pentru a trece pe subdomeniul dedicat Armatei Române.

– Resboiu –

———————————————————

Link-uri utile:

Revista Resboiu; Forumul Resboiu; Pagina de gardă a portalului; Ramura dedicată Armatei Române; Ramura dedicată spaţiului; Ramura dedicată dronelor.