Cacra, submarin al claesei Type 209

Zilele trecute dădeam pe aici o ştire legată de presiunile pe care le face Israelul pe nemţi pentru a nu vinde Egiptului două submarine din clasa Type 209…

Ei bine, treaba nu era începută de ieri-de azi. Nu. Încă din Noiembrie anul trecut Germania, prin Consiliul Federal de Securitate, aprobase vânzarea. Desigur, nemţul e om şi el, chiar dacă ţine UE de păr ca să respire deasupra apei, deşi ţine în cârcă şi o aproape veşnic falită Grecie, şi mai ales pururea dator evreilor, zic neamţul e om şi el şi trebuie să facă un ban. Deci, se aprobase treaba!

Consideraţia israeliană faţă de Germania poate fi ghicită, după cum poate fi anticipată reacţia germană la comenzile activate de la butoanele din Oraşul Sfânt.

Cred că şi strănepoţii noştri vor putea viziona scene din astea în care Israelul dă sigur pe sine palme după ceafă Germaniei. Niciodată nemţii nu vor scăpa de petele de sânge evreiesc cu care şi-au scris ceva istorie.

Sunt condamnaţi.

O mare parte din lume este astfel condamnată, direct şi/sau indirect.

Până şi Frau Merkel – care-i departe binişor de adevărata Doamnă de Fier – de care se mai sperie câte un vasal, care nici măcar nu este vasal al Germaniei (ce, au nemţii vasali?), până şi această doamnă aflată peste un morman de putere economică, până şi ea saltă piciorul în ritm de Hava Nagila.

Da, Angela Merkel a promis lui Netanyahu că va anula vânzarea de submarine către Egipt “if the Egyptioan government pursues a policy hostile to Israel“.

Desigur, vânzările de submarine Dolphin către Israel despre care se afirmă că vor fi dotate cu rachete de croazieră cu capete despre care se afirmă că vor fi nucleare, căci da… se afirmă că Israelul deţine armament nuclear, dar nimic nu se confirmă pentru că este prea tabu, deci vânzările alea de Dolphini care în raza lor de acţiune la care se adaugă raza de acţiune a rachetelor de croazieră – distanţe care vor acoperi nişte hartă cu ameninţarea atacurilor cu arme nucleare, Dolphinii ăia au putut fi vânduţi, aproape şi plătiţi de către nemţi.

Sursa: Algemeiner

– Resboiu –

———————————————————

Link-uri utile:

Revista Resboiu; Forumul Resboiu; Pagina de gardă a portalului; Ramura dedicată Armatei Române; Ramura dedicată spaţiului; Ramura dedicată dronelor.