Marină

Flota Marii Negre: Exercitiu aeronaval

flota marii negre

Flota marii negre

Potrivit unui comunicat, Flota Marii Negre desfasoara incepand de vineri un exercitiu complex.

Nave de debarcare, cruscisatoare purtatoare de rachete, avioane de lupta Su-30 si hidroavioane, toate apartinand bazelor aeronavale din Peninsula Crimeea, sunt implicate intr-un exercitiu tactic de mare anvergura.

“Navele executa trageri artileristice impotriva unor obiective de coasta si navale in vecinatatea Poligonului naval Opuk”, a declarat purtatorul de cuvant af Flotei Marii Negre, capitanul de rang 2 Nikolai Voskresensky.

Via:
RIA

7 Comments

  • Si americanii au adus F-22. Acum care e mai tare?
    Sa nu le faca vre-o surpiriza rusilor si sa participe neinvitati la parada lor din mai :))))

    • Fi pe pace, americanii traiesc doar ei mitul invizibil, sau mai intslnit si pe cerul Syriei si rusii nu prea au fost impresionati. Cred ca mai degraba yankeii vor fi surprinsi cand vor fi salutati cu caldura de Suhoi, asa cum o fac ei in stilul propriu, zburand ca un soim pe langa smoala tocmai roasa de pe f22. Am inteles ca vor sta la kogalniceanu pentru intretinere ceva timp. Smoala ii scumpa si trebuie avut grija mare cand e refacuta pe fuselaj.

  • Tot netu, asteapta pozele T-50-6-2 care a decolat ieri,unii “spioni”raporteaza ca e “very cool”,dar pozele intarzie nu stiu motivele.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: